Magnusson Meat&Biscuit LIGHT 14kg

Magnusson Meat&Biscuit LIGHT 14kg

Kompletní krmivo pro dospělé psy vyrobeno z čerstvých surovin, nikoliv mouček. Čerstvé, voňavé a krásně propečené hovězí maso poskytuje vynikající chuť. Krmivo obsahuje snížený obsah tuku, který pomůže s redukcí váhy Vašeho psa. Celý popis
1 359 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
26.1.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 824935

Hodnocení (43)

96 %
539 x
43 x
30 x
20 x
11 x

Recenze (19)

Všechny recenze
Autor si přál zůstat v anonymitě
Perfektní granule. Zkoušeli jsme řadu superprémiových granulí a žádné se jim nevyrovnají. Pes již 15 letý senior, ale vyhovovala i jiná řada této značky. Skvělá srst, zažívání, vše bez problémů....
Autor si přál zůstat v anonymitě
kvalita

Hodnocení (43)

96 %
539 x
43 x
30 x
20 x
11 x

Recenze (19)

Autor si přál zůstat v anonymitě
16.12.2020
Ověřený nákup
Perfektní granule. Zkoušeli jsme řadu superprémiových granulí a žádné se jim nevyrovnají. Pes již 15 letý senior, ale vyhovovala i jiná řada této značky. Skvělá srst, zažívání, vše bez problémů. Vřele doporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.10.2020
Heureka recenze
kvalita
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.9.2020
Heureka recenze
Super,psovi chutná.
Tomáš T.
31.3.2020
Ověřený nákup
chutná
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.3.2020
Heureka recenze
chutná
Pavel Ř.
11.3.2020
Ověřený nákup
pejsek spokojen
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.12.2017
Ověřený nákup
A dodnes ho nemám u sebe....a to je 7.12. Granule pro psa opravdu chybí, naprosto jsem neočekával že to bude tak dlouho trvat. Mohli by jste mě poradit co mám dělat ??
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.7.2017
Ověřený nákup
Pesanovi chutnaji (v ramci moznosti - radeji by si samozrejme dal masicko).
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.10.2016
Ověřený nákup
pes je spokojen
Marian A.
19.8.2016
Ověřený nákup
mňam
Diana J.
2.8.2016
Ověřený nákup
Fence chutna,ale je na ni dost suche,jak je pecene.Linii si po krmeni udrzuje a srst je leskla!! Tyto granule nam vyhovuji,protoze jako jedny z mala neobsahuji rybu...Fena ji nesnasi a vetsina granuli ji obsahuje...Takze za nas super!!!!
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.7.2016
Ověřený nákup
Super granulky pro kastrovanou fenečku
Simona Z.
19.7.2016
Ověřený nákup
Po celou dobu krmení těmito granulemi pes zvracel. Každý den, někdy i dvakrát za den. Po změně krmení zvracení okamžitě přestalo.
lenka p.
22.5.2016
Ověřený nákup
Naše fena je velmi vybíravá, ale s tímto krmivem nemáme problém, slupne celou misku.Také se nám osvědčila metoda krmení 1x denně, dříve měla plnou misku celý den a moc tomu nedala (loudila od nás).Nyní loudí stále, ale svoje si sní.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.4.2016
Ověřený nákup
So samotným výrobkom som spokojna. O doručení to bohužiaľ povedať nemôžem. Obal na granuliach bol roztrhnutý. Tovar som prevzala poškodenie som si všimla až doma. Nakoľko granule sú dodávané v papierovom vreci bolo by vhodné venovať vyššiu pozornosť preprave popprípade zabaliť ešte do fólie. Na budúce si dám väčší pozor. Napriek tejto negatívnej skúsenosti nemám žiaden problém s nakupovaním na MALL.SK.