Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 785899

Pedigree granule hovězí se zeleninou pro dospělé psy malých plemen 12 kg

Pedigree granule hovězí se zeleninou pro dospělé psy malých plemen 12 kg

Využijte dopravu zdarma na 3 měsíce a slevu 10 % na první nákup! Staňte se členem MALL klubu pro mazlíčky a tyto a další výhody jsou vaše. Registrujte se nezávazně a zdarma.
100% kompletní a vyvážené suché krmivo pro psy, ideální pro každodenní krmení psů malých plemen. Snadno se žvýká, jelikož je menší a zároveň je neobyčejně chutné. Proto uspokojí i ty nejnáročnější psy. Navíc je vyvinuto ve spolupráci s veterináři a odborníky na výživu ve Waltham Centru pro výživu domácích zvířat.
Celý popis
973 Kč
81,08 Kč/kg
Zboží od: MALL
973 Kč
Nízká cena ověřena
81,08 Kč/kg
S novou kartou za

Již zítra na vaší adrese

Popis

Pedigree granule hovězí se zeleninou pro dospělé psy malých plemen 12 kg

Vlastnosti

  • Pomáhá při péči o ústní dutinu, dobré trávení, zdravou kůži a srst a přirozenou obranyschopnost organismu
  • Vyvinuto u našich veterinářů a odborníků na výživu ve Waltham Centru pro výživu domácích zvířat
  • 100% kompletní a vyvážené chutné suché krmivo pro psy malých plemen
  • Obsahuje menší granule, které se snadněji žvýkají

Obsah

  • Složení: Cereálie*, maso a výrobky živočišného původu (20 %, včetně 4 % hovězího v hnědých granulích°), oleje a tuky (včetně slunečnicového oleje 0.4 %), výrobky rostlinného původu (včetně sušené řepné dužiny 3 %*), minerální látky (včetně 0.3 % trifosforečnanu sodného jako aktivní přísady v hnědých granulích°, zelenina* (včetně 0.5 % sušené mrkve (ekvivalent 4 % mrkve) v oranžových granulích a 1 % sušeného hrášku (ekvivalent 4 % hrášku) v zelených granulích°), rostlinné bílkovinné extrakty. *Přírodní ingredience. °Hnědé granule zpravidla 80 % produktu, jak oranžové granule, tak zelené granule zpravidla 10 % produktu.
  • Analytické složky: Protein: 22.6 %, obsah tuku: 13.0 %, obsah anorganických látek: 8.0 %, hrubá vláknina: 2.3 %, omega-6 mastné kyseliny: 2.7 %, železo: 12.1 mg/100g.
  • Doplňkové látky na 1 kg: Antioxidanty, barviva; Nutriční doplňkové látky: Vitamin A: 14445 IU, Vitamin B₁: 6.8 mg, Vitamin B₂: 11.6 mg, Vitamin B₆: 3.0 mg, Vitamin D₃: 1593 IU, Vitamin E: 100 mg, Měď (Síran měďnatý pentahydrát): 6.9 mg, Jód (Jodid draselný): 1.7 mg, Mangan (Sulfát manganu, monohydrát): 31.5 mg, Selen (Seleničitan sodný): 0.27 mg, Zinek (Sulfát zinku, monohydrát): 89.3 mg.


Dávkování:

Úhrn kalorií se počítá z pochoutek. Množství krmiva slouží pouze jako vodítko. Přizpůsobte dávku krmiva věku, velikosti a úrovni aktivity vašeho psa. Rozdělte jej do porcí pro krmení během dne. Při změně stravy zavádějte nové jídlo postupně. Podrobnější informace naleznete na našich webových stránkách. Nabídněte čerstvou pitnou vodu. Skladujte uzavřené, v chladu a v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Doporučení:

Čerstvá pitná voda musí být neustále k dispozici. Skladujte v suchu, mimo dosah slunečních paprsků. Sáčky skladujte mimo dosah dětí a zvířat. Zakrytím dýchacích cest může dojít k udušení.


*Použité fotografie mohou být ilustrační.