Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 752400

Garmin vívoactive, černý

Garmin vívoactive, černý

Garmin Vívoactive jsou ultra tenké, lehké smart hodinky s dotykovým displejem s vysokým rozlišením. Díky GPS a aplikacím pro běh, cyklistiku, golf, plavání a sledování denní aktivity zaznamenají statistiky, které si můžete prohlédnout, i když u sebe zrovna nemáte smartphone. Celý popis
Produkt se již neprodává
6 990 Kč
Zboží od: MALL
6 990 Kč

Popis

Vívoactive

Co jsou Vívoactive?

Vívoactive jsou ultra tenké, lehké smart hodinky s dotykovým displejem s vysokým rozlišením. Díky GPS a aplikacím pro běh, cyklistiku, golf, plavání a sledování denní aktivity zaznamenají statistiky, které si můžete prohlédnout, i když u sebe zrovna nemáte smartphone. Můžete je používat samostatně, avšak po spárování s vaším smartphonem budete dostávat diskrétní upozornění na příchozí hovor, SMS a jiné oznámení z kalendáře, sociálních sítí či jiných mobilních aplikací.

Přizpůsobte si své hodinky díky volně dostupným designem pozadí, nástrojům a aplikacím z Garmin Connect IQ ™.

Vívoactive zaznamená všechny vaše aktivity – výdrž baterie až do 3 týdnů v režimu hodinek / sledování denní aktivity, se zapnutým GPS až do 10 hodin.

Vívoactive jsou smart hodinky s GPS pro ty, kteří žijí aktivně.
{{ cleaner() }}
{{ cleaner() }}

Monitor denní aktivity

Je možné stanovit cílový počet kroků na den, sledovat ušlou vzdálenost, počet kroků, zobrazit spálené kalorie a to včetně těch pasivních. Při delším sezení nebo jiné nečinosti Vás hodinky upozorní zprávou na displeji, že je na čase vstát a projít se. Na webovém rozhraní Garmin Connect je poté možnost podrobného vyhodnocení a porovnání Vašich výkonů např. s kamarády. Nevýhodou oproti náramku vívifit je nutnost nabíjení akumulátoru hodinek po několika týdnech (vívofit vydrží 1rok bez nabití).
 

Chytré notifikace

Hodinky jsou díky Bluetooth technologii schopny zavibrovat a následně zobrazit různá upozornění z Vašeho mobilního telefonu ať už jde o jméno volajícího, upozornění na příchozí sms, email nebo o schůzce ve vašem kalendáři. Příchozí zprávy je možné i částečně přečíst aniž by jste museli vytahovat telefon z kapsy nebo z kabelky.
 

Vhled, displej, ovládání

Barevný, dotykový displej s vysokým rozlišením a výbornou čitelností na přímém slunečním světle, vestavěná GPS s výdrží až 10 hodin, multisportovní funkce, vyměnitelné barevné řenínky a to vše v těle o tloušťce 8 mm s váhou pouze 38 gramů! V současné době se jedná o nejtenčí náramkové hodinky s GPS v nabídce Garminu.
 

Connect IQ

Connect IQ je otevřená platforma pro nositelnou elektroniku umožňující vývojářům programovat aplikace pro nové typy hodinek Garmin (alternativní vzhledy obrazovek, tréninkové programy, podpora pro další příslušenství..).
{{ cleaner() }}

Běh, chůze, jízda na kole

Díky vestavěné GPS dokáží hodinky velmi přesně zaznamenat zdolanou vzdálenost, rychlost/tempo a čas Vašeho tréniku nebo výletu. Ve spojení se snímačem tepové frekvence zároveň přesně zaznamenají spálené kalorie a tepovou frekvenci.
 

Plavání

Tenké tělo a nízká celková hmotnost hodinek neomezují plavce v pohybu. Možnost automatického rozpoznání plaveckého stylu, počítání uplavaných délek bazénu a uplavané vzdálenosti přináší nové možnosti v plaveckém tréninku. Zaznamenaný trénink je navíc možné bezdrátově přenést do on-line tréninkového deníku Garmin Connect, včetně možnosti vzdáleného sdílení tréninkových záznamů s trenérem nebo přáteli.
 

Golf

Podobně jako specializované golfové hodinky umožní po stažení podkladů zobrazit vzdálenost ke konci, středu a začátku jamkoviště, měřit délku odpalu a vést individuální skórekartu. K dispozici jsou ke stažení podklady více než 38 000 světových hřišť.
{{ cleaner() }}

Video

vívoactive