Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 803382001

Olpran Bomber Sus Full disc 26" pánské černá/modrá

Olpran Bomber Sus Full disc 26" pánské černá/modrá

57x

hodnoceno

76 %

spokojenost

6x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Akce
Pánské horské kolo s pevným rámem disponuje ocelovým představcem a přední odpruženou vidlicí. Možnost 18 rychlostí. Doporučená nosnost kola je do 90 kg. Olpran Bomber Sus Full Disc 26" je vhodné na zpevněné cesty do mírného terénu. Celý popis

Barva

default
default
Ušetříte 1 000 Kč 5 990 Kč
4 990 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 1 000 Kč 5 990 Kč
4 990 Kč
Platí do 29.5.2022 nebo do vyprodání
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

František B.
5.4.2021
Ověřený nákup
Bez návodu a bez kľúčov. Bez servisu to nedám.
Vlastislav S.
13.5.2020
Ověřený nákup
Splnilo svůj účel
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.5.2022
Ověřený nákup
Skvely bycikel dakujem
Roman O.
22.4.2021
Ověřený nákup
Za mě velká spokojenost kolo super
Lenka S.
8.4.2021
Ověřený nákup
Spojení
Bibiana H.
6.4.2021
Ověřený nákup
Spokojnosť
Jiří M.
22.3.2021
Ověřený nákup
ok celkem
Martin V.
21.1.2021
Ověřený nákup
+ kolo je v pohodě + je i cena --- je doprava WE-DO (velmi špatná zkušenost)
Zuzana K.
18.9.2020
Ověřený nákup
Veľa muziky za malo peňazí, ak neočakávate super bike maximálna spokojnosť, 3x do týždňa s deťmi a spĺňa všetky očakávania, vyzerá lepšie ako na fotkách
Ľahko sa skladá
Julius D.
2.6.2020
Ověřený nákup
Za tu cenu slusny bicykel, lahko sa da zlozit a ide tiez lahko
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.8.2016
Ověřený nákup
Ve své cenové úrovni jde o dobré kolo, přední kolo jsem ovšem obdržel špatně vycentrované
Marcel K.
25.4.2021
Ověřený nákup
Doprava katastrofa. Nepříjemný až arogantní řidič. Už nikdy víc.
Jan G.
31.3.2020
Ověřený nákup
Je to šmejd. Po 500 metrech osma na předním kole, to jsem fakt nečekal. Teď už jen čekám na konec koronových omezení výdejen, abych mohlo kolo vrátit.
nízká cena
osma na předním kole po 500 ujetých metrech
extrémně nepohodlné sedlo
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.7.2018
Ověřený nákup
Původně jsem chtěl kolo černo modré, prý NENÍ, pak jsem 20.6.2018 dostal mail, že je dostupné, ale to jsem již kolo měl jiné. Po nafouknutí kola se objevily na plášti 2 velké boule, ale za chvíli kolo ušlo,a znova po nafouknutí ucházelo.Tak jsem volal na reklamační linku a tam mi sdělily, že mám kolo reklamovat.Tak jsem jej odvezl Na Pankrác do vydávací prodejny. NEJSEM s kolem spokojen, je tam plno nedodělků a chyb..Dobrá věc je POUZE, že kolo má brzdy diskové, ALE jinak je kolo horšího provedení/i podle hodnocení mých známých\\ Přední vidlice mají velkou vůli. NEDOPORUČUJI kolo dalším zákazníkům.Kolo ja řemeslně odbyté, jen pěkně vypadá! Prosím zaslat částku za kolo na můj účet.Děkuji Honza.Koupil jsem od Vás plno věcí a vždy vše bylo v pořádku! Až tento výrobek!
Michal H.
12.2.2020
Ověřený nákup
Som príjemné prekvapený a plne spokojný. Šliape ako hodinky.