10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12745894

Edmond Fallot DIJONSKÁ HOŘČICE NA BÍLÉM VÍNĚ, 105G - KERAMIKA

Edmond Fallot DIJONSKÁ HOŘČICE NA BÍLÉM VÍNĚ, 105G - KERAMIKA

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Hrubozrnná hořčice je velmi vhodná do kuchyně. Můžete s ní marinovat a ochucovat omáčky. Pěkná keramická nádoba se dobře hodí i na jídelní stůl. Celý popis
203 Kč
1,93 Kč/g
Zboží od: GOURMET PARTNERS
203 Kč
1,93 Kč/g
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

20.12.2024 na výdejním místě
19.12.2024 - 20.12.2024 na vaší adrese

Popis

EDMOND FALLOT DIJONSKÁ HOŘČICE NA BÍLÉM VÍNĚ, 105G – KERAMIKA

Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.

Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.

Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.

Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.

Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, perníkem a medem, nebo bazalkou.

Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.

Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská hořčice.

Hrubozrnná hořčice je velmi vhodná do kuchyně. Můžete s ní marinovat a ochucovat omáčky. Pěkná keramická nádoba se dobře hodí i na jídelní stůl.

Složení: Voda, hořčičné semínka, bílé víno (16,7%) (se siřičitany), ocet, sůl, plevy z hořčičných semínek, cukr, koření.

Výživové údaje na 100g:

energetická hodnota: 619kJ / 149kcal,

tuky: 11g

-z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8g,

sacharidy: 3,6g,

-z toho cukry 2,1g,

bílkoviny: 7,2g,

sůl: 5,9g.

Hmotnost: 105g

Vyrobeno ve Francii.