Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1147148

Smoby Odrážedlo auto modré

Smoby Odrážedlo auto modré

39x

hodnoceno

92 %

spokojenost

1x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Děti si užijí spousty bezpečné zábavy s tímto odrážedlem v podobě modrého autíčka s volantem, které je zároveň i chodítkem. Pod sedadlem je umístěn praktický úložný box, do kterého si děti mohou uložit hračky. Celý popis
849 Kč
Prodává MALL
849 Kč
Jiní prodejci
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
29.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Veronika S.
3.1.2020
Ověřený nákup
Spokojenost - pevný materiál, samolepky drží.. Náš syn v roce spíš jen sedí a nechá se vozit, ale zvládne jen couvat nožkama dozazu, časem půjde určitě i dopředu. :-)
Terézia K.
27.12.2021
Ověřený nákup
S výrobkom som spokojná ale dobre by bolo, aby bolo dieťa istené po bokoch a mohol by mať aj klaksónom
Vlastimil B.
26.10.2020
Ověřený nákup
Funguje, vše OK
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.6.2020
Heureka recenze
Pro menší děti, které ještě nemůžou jezdit na odrážedle
Jen pro rovné povrchy
Eva B.
31.3.2020
Ověřený nákup
Spokojná som. Pomer cena kvalita si myslím sedí. Není to nič extra ale poslúži. Oceňujem kufor pod sedačkou, to je veľmi obľúbená časť auta. Co som si ale myslela a nesplnilo očakávania je využitie v exteriéri. Ma to vpredu aj vzadu také stabilizačný prvky, ktoré sú takmer zarovno so zemou, co znamená ze aj mala nerovnosť znemožní pohyb. Vonku sme sním teda ešte neboli, mne osobne sa zdá ze to nato nie je stavané ale mozno sa mýlim. Vychádzam z toho ze už doma je problém s prechodom z podlahy na koberec.
Ľahká montaz
Nízka cena
Kufor pod sedackou
Držadlo na chodenie
Nízky podvozok
Konštrukcia z lahkeho plastu
Peter P.
27.3.2020
Ověřený nákup
nic moc teda... kolieska pisalo ze budu pogumovane - nie su, takisto spojit kolieska bolo umenie a ich stabilitou nie som si isty
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.11.2020
Ověřený nákup
Super odrážedlo. Synovi je 1 rok a vyřádí se na něm. Kvalitní provedení a pevné plasty +
Miroslav P.
9.11.2019
Ověřený nákup
O.K.