Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1201017

Sony God of War / PS4

Sony God of War / PS4

V tomto ohromujícím převyprávění klasického příběhu na tebe čeká obtížná a nezvyklá cesta. Vydej se s Kratem na cestu osobního růstu plnou násilí a touhy stát se lepším člověkem kvůli svému synovi. Ve světě plném příšer, draků a bohů leží všechna odpovědnost na tobě – a když je tvůj život plný krve a chaosu, jak můžeš napravit chyby minulosti a ochránit tak svou budoucnost? Celý popis
Produkt se již neprodává
1 649 Kč
Zboží od: MALL
1 649 Kč

Popis

Na co se těšit ?

God of War

  • Nový začátek – Pomsta proti Olympu je dávno za ním a nyní se Kratos uchýlil do země norských bohů a monster. V tomto tvrdém, nemilosrdném světě musí bojovat o přežití.. a naučit to i svého syna.
  • Druhá šance – Coby mentor a ochránce je Kratos rozhodnutý získat si synův respekt, přičemž se snaží držet na uzdě svůj hněv, který jej dlouho ovládal. Přemýšlí nad svým temným původem, který coby odkaz synovi zanechal v krvi a přemýšlí, jak odčinit nepříliš světlá místa své minulosti.
zaklínač

  • Midgard a dál – Hra se odehrává v severské divočině, čímž se zcela vymyká prozatím předvedené krajině řeckého venkova. Těšit se můžeme na nové prostředí s vlastním panteonem rozličných monster a bohů.
  • Kruté souboje na blízko – Intimní kamera celý zážitek snímá ze zad a ty se tak dostaneš blíže k akci a užiješ si hektické souboje na blízko. Kratos svou oboustrannou sekeru používá skutečně zkušeně a to nejen coby zbraň k párání nepřátel, ale i průzkumu okolí.
zaklínač

Specifikace:

Doporučený věk
  • 18
Lokalizace:
  • České titulky
Trailer:

God of War

Užitečné odkazy: