Klein Vileda kbelík s mopem

Klein Vileda kbelík s mopem

Dětská sada kbelík s mopem je jako opravdový i díky licenci známé značky Vileda. Malí pomocníci nyní budou moci napodobovat maminky a pomáhat jim s úklidem se stejným náčiním, jako mají ony. Celý popis
299 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
289 Kč
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 519042

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
29.6.2021
Heureka recenze
jako opravdové,přitom hračka
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.5.2021
Heureka recenze
Pevne uchyceni casti na zdimani Skvela vec pro deti
Mop je pomerne kratky
Romana Š.
10.1.2021
Ověřený nákup
Malá je spokojená a veselé vytira se mnou. Skvělé pro děti, který chtějí pomáhat při úklidu.
Pavel M.
29.1.2020
Ověřený nákup
bomba, dvouletá neteř je z něj naprosto nadšená
Jan M.
9.1.2020
Ověřený nákup
krátká násada a málo třásní na mopu.
Alena R.
12.4.2018
Ověřený nákup
výborne
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.2.2017
Ověřený nákup
Dvouletá dcera byla nadšená, i po půl roce si hraje na úklid, popřípadě v kyblíku nosí drobné hračky.
Lucie L.
10.1.2017
Ověřený nákup
Set je velice malý. Zakoupeno pro dvouletou dceru , moc nezaujal právě kvůli velikosti.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.10.2016
Ověřený nákup
Je to super pro děvčátka,vypadá to dobře,jenom si myslím,že cena je přehnaná k porovnaní dospěláckého mopu.přišlo to dobře i rychle.Jsem s Mall spokojená.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.5.2014
Ověřený nákup
Manžel původně objednával sadu pro mě. Když pak přišla, bylo to velké překvapení. Naštěstí Klein Vileda kbelík s mopem 100%tně využil můj 17 měsíční syn :-)))) Naprosto věrná kopie dospěláckého setu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.2.2014
Ověřený nákup
syn je z výrobku nadšen - jsem zvědava, jak dlouho mu to vydrží :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.1.2014
Ověřený nákup
vyhovuje pro dvouleté dítě, pro starší je násada nízká, ale pro nácvik "uklízecích" schopností plně dostačující:-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.1.2014
Ověřený nákup
PERFEKTNÍ
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.1.2014
Ověřený nákup
Pro naší dceru to byl nejlepší vánoční dárek. Okamžitě se do něj zamilovala. Má stejnej jako máma a to se cení.
Tereza Č.
6.1.2013
Ověřený nákup
Opravdu realistická zmenšenina domácí klasiky. Kvalitní provedení, ale řekla bych, že alespoň mop mohl být větší, pro více než tříleté dítě už nevyhovující. Dcera je přesto spokojená, proto lze pro menší děti doporučit.