Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 585922

D-Link DCS-5222L Cloudová kamera

D-Link DCS-5222L Cloudová kamera

Cloudová kameraDCS-5222L s funkcemi otáčení/naklánění/zoom (PTZ) je univerzální monitorovací řešení pro váš dům nebo malou kancelář. Na rozdíl od běžných webkamer přenáší i nahrává obraz v HD rozlišení spolu se zvukem dokonce i při úplné tmě díky vestavěnému infračervenému LED osvětlení. Pomocí služby mydlink™ Cloud Services můžete kameru používat a ovládat na dálku prostřednictvím aplikací mydlink™, které jsou k dispozicí pro iPhone®, iPad® a zařízení se systémem Android™. Celý popis
Produkt se již neprodává
4 199 Kč
Zboží od: MALL
4 199 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Popis

Cloudová kamera DCS-5222L s funkcemi otáčení/naklánění/zoom (PTZ) je univerzální monitorovací řešení pro váš dům nebo malou kancelář. Na rozdíl od běžných webkamer přenáší i nahrává obraz v HD rozlišení spolu se zvukem dokonce i při úplné tmě díky vestavěnému infračervenému LED osvětlení. Pomocí služby mydlink™ Cloud Services můžete kameru používat a ovládat na dálku prostřednictvím aplikací mydlink™, které jsou k dispozicí pro iPhone®, iPad® a zařízení se systémem Android™.

mydlink™ Cloud Services: nejsnadnější způsob monitorování vašeho domu

Připojení kamery k počítačové síti a její zpřístupnění vyžadovalo dříve obvykle složité nastavování. Služba mydlink™ Cloud Services nyní umožňuje snadný přístup ke kameře odkudkoliv a kdykoliv potřebujete. Intuitivní průvodce zprovozní vaši kameru během několika minut. Pak si můžete přes jednoduché webové rozhraní zřídit účet pro službu mydlink™, která vám umožní sledovat a ovládat vaši kameru z libovolného počítače s připojením na Internet. Pokud máte více kamer, můžete je přidat k vašemu dosavadnímu účtu na mydlink™ a sledovat všechny kamery z jednoho místa.

Ke kamerám se můžete snadno připojit také na cestách. Stačí si stáhnout aplikaci mydlink™ pro iPhone, iPad® nebo zařízení se systémem Android™ a můžete odkudkoli snadno a rychle sledovat přenos z kamery přes Wi-Fi nebo 3G připojení. Díky této aplikaci můžete mít vše stále pod kontrolou, dokonce i když nemáte k dispozici počítač.

Sledování a ochrana většího prostoru

Tato důmyslná domácí kamera nabízí ideální celodenní monitorovací řešení. Díky funkci otáčení/naklánění umožňuje pozorovat okolí v rozmezí 340 stupňů v jakékoliv místnosti, kde je nainstalována. Pohyb kamery lze ovládat přes portál mydlink™, dodávaným dálkovým ovladačem nebo aplikací mydlink™. Kameru lze nakonfigurovat také tak, aby se pohybovala automaticky podle zadaných pozic a mohla sledovat větší prostor.

Noční vidění

Kamera má vestavěné infračervené LED osvětlení pro pozorování i při úplné tmě. Osvětlení s dosahem 5 metrů umožňuje sledovat vše, co je pro vás důležité, ať už je to dítě v dětském pokoji nebo vaše kancelář v noci.

Kompletní monitorovací systém

Tato cloudová kamera obsahuje konektor pro microSD kartu pro nahrávání obrazu a zvuku přímo v kameře, aniž by k tomu bylo zapotřebí zapínat počítač. Přes intuitivní webové rozhraní můžete nastavit kameru tak, aby nahrávala nepřetržitě nebo jen při zjištění pohybu. Po vyčerpání kapacity microSD* karty se začne starší záznam přepisovat novou nahrávkou. Záznam můžete později kdekoliv a kdykoliv prohlížet a vyhodnocovat přímo přes portál mydlink™.

Vestavěný PIR (pasivní infračervený) senzor dokáže detekovat pohyb a aktivovat posílání varovných e-mailů. Ke standardnímu vstupnímu/výstupnímu rozhraní lze připojit další snímač, namontovaný na dveřích nebo okně. Všechny tyto funkce lze snadno nakonfigurovat přes uživatelské rozhraní. To dělá z této kamery opravdu komplexní domácí monitorovací systém.


gopro hero3+