Vabene Jídelní souprava 30 ks, béžová

Vabene Jídelní souprava 30 ks, béžová

Jídelní sada 30 kusů nádobí v módních barvách je vhodná pro 6 osob. Souprava je vyrobena z velice kvalitní keramiky. Lze mýt v myčce nádobí. Celý popis
2 190 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 499 Kč
49,97 Kč/ks
-31%
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 522490001

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
4.12.2014
Ověřený nákup
Hrnky mohly být trochu větší. Jinak naprostá spokojenost. Kvalitní výrobek. Žádné laciné vypadající křehké zboží.
Hana H.
23.6.2014
Ověřený nákup
jídelní souprava je moc hezká,jenom je na ní pár drobných kazů,velice hezká barva a design,doporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.5.2014
Ověřený nákup
Jelikož přišlo před vánocemi tak jsem to neřešila.Ale přišlo rozbité!!!!Od každého talíře po jednom kusu na kousky.Když jsem viděla jak přepravce s tím hází....už bych si sklo neobjednala!!!!!Jinak servis pěkný,bohužel talíře se nevejdou do myčky na nádobí.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.3.2014
Ověřený nákup
Bohužel sada přišla rozbitá takže jsem ji vracel.
Iveta G.
10.3.2014
Ověřený nákup
Maximální spokojenost. Zboží přišlo v pořádku, žádný kaz jsem nenašla. Prostě nádherné nádobí.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.2.2014
Ověřený nákup
Moc hezká. Jídelní talíře jsou krásně velké, akorát se tedy neotočí v mikrovlnce, což mě nevadí.
Tomáš K.
3.2.2014
Ověřený nákup
Nádobí máme doma téměř měsíc a zatím jsme ho nemohli použít, protože Mall zatím (nejspíš) nezačal řešit reklamaci dvou talířů, které byly v balení rozbité. Krabici jsme rozbalili deset dní po dodání a poslali reklamaci mailem, po deseti dnech a jedné urgenci mi přišla žádost o fotky, ty jsem poslal a opět čekám. Dnes jsem poslal další urgenci a odpovědí byla druhá žádost o hodnocení produktu... Tak hodnocení posílám, možná to pomůže.
Vladimír Ž.
1.2.2014
Ověřený nákup
Dezertní talířek byl rozbitý , reklamovat nebudu, protože bych musel posílat celou soupravu, při převzetí byl obal nepoškozen, takže nešlo odhadnout, jak to bude uvnitř.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.8.2013
Ověřený nákup
nádobí mi přišlo rozbité nevím kde se stala chyba jestli u dopravce nebo někde jinde,jinak nádobí bylo krásné ale musela jsem posílat zpět
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.7.2013
Ověřený nákup
Velice hezky vypadá a talíře jsou dost velké.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.7.2013
Ověřený nákup
jsem zcela spokojeny s touto jidelni soupravou je velice pekna
Ivoš H.
12.4.2013
Ověřený nákup
Trochu jiná barva,než je na obrázku,velký mělký talíře se mi nevejdou do mikrovlnky,jinak kvalita je velmi dobrá
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.4.2013
Ověřený nákup
moc krasna!!!
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.2.2013
Ověřený nákup
jak bych mohla hodnotit,když jsem soupravu vratila a to proto,že byla rozbita,barva nebyla ta kterou jsem chtěla
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.1.2013
Ověřený nákup
pekne nadobi, naprosta spokojenost.