Značka
Cena
Dostupnost
Zboží od
Hmotnost
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×Cena400 Kč - 859 Kč
Čokoláda 19 g a nerezová metlička - exkluzivní dárková sada s hrnečkem.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Stupeň pražení: Chuťový profil: Čokoládový Tělo: Hladké
můžete mít 6.5. - 9.5.
Jednoporcová čokoláda od italské společnosti Covim, kterou je možné připravit nejen v restauraci. V balení je 50 jednotlivě balených sáčků.
můžete mít 29.4. - 30.4.
Horká čokoláda vynikající kvality, který si můžete vychutnat doma. Čokoládová pochoutka v koncentrátu krémového pokušení. Složení: cukr, cacao v přášku(31%), kukuřičný škrob, aroma,sůl, E410. Příprava: Nasypat 200g produktu do 1 l mléka,vařit na 80ºC, udržovat v 60°C.
můžete mít 2.5. - 3.5.
Vysoký obsah polyfenolů, theobrominu a minerálů Kakaový prášek z čistých peruánskách bobů představuje zdroj polyfenolů, theobrominu a minerálů. Kromě toho kakao obsahuje aminokyselinu tryptofan, kterou tělo používá k výrobě serotoninu a díky tomu může pozitivně působit na psychiku a podporu
Skladem u partnera
Sladká a hladká sladkost s jemnými tóny vanilky, která pohladí tělo i duši. Věnováno těm, kteří zbožňují chuť mléka. Složení:cukr, cacao v přášku (29%), máslo (2%) kukuřičný škrob, aroma,sůl,E410. Příprava: Nasypat 200g produktu do 1 l mléka,vařit na 80ºC, udržovat při 60°C
můžete mít 2.5. - 3.5.
Vychutnejte si bohatě hustou italskou horkou čokoládu Ristora vyrobenou dle tradičních receptur italských mistrů. Doporučujeme nejen jako lahodý a hustý krémový nápoj, ale využijete ji i do oblíbených čokoládových fontán, nebo fondue, kde ji lze díky její hustotě použít.
můžete mít DNES
Kdo by neznal čokoládu! Ta se vyrábí z kakaových bobů, které do Evropy dovezli Španělé z Jižní Ameriky už před mnoha staletími. Avšak čokoláda se nevyrábí jen z nadrcených bobů, na její výrobu je třeba také kakaového másla.Co je ale kakaové máslo a k čemu se dá využít?
Momentálně nedostupné
Vychutnejte si bohatou chuť husté horké čokolády Vergnano. Kakao v ní obsažené je zpracováváno podle tradičního receptu, který čokoládu proslavil v 17. století v Turíně, kde byla nazývána „božským nápojem“.
Momentálně nedostupné