Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1283404

Microsoft Office 365 Business Premium (KLQ-00413)

Microsoft Office 365 Business Premium (KLQ-00413)

Zakoupením tohoto software automaticky získáváte bezplatně i novou verzi Microsoft 365 Business Standart
Mějte vždy nejnovější verzi Office aplikací, ať už pracujete na PC/Macu, tabletu či telefonu. Sdílejte soubory online, používejte kancelářské aplikace s celou firmou. Užívejte si dotykové ovládání, stylus, chytré nástroje v Excelu a obrovskou spoustu místa pro vaše dokumenty i e-maily. Jedna licence pro 15 zařízení (5 telefonů, 5 tabletů a 5 PC nebo Mac na uživatele). Licence bez média na 1 rok.
Celý popis
Produkt se již neprodává
3 490 Kč
Zboží od: MALL
3 490 Kč

Popis

Microsoft Office 365 Business Premium dá vaší firmě všechno

  • Microsoft Office 365 Business je balíček aplikací určených zejména pro firemní využití. Poskytne vám mnohem více než jenom Word, Excel a PowerPoint. Nabízí také e-mailového klienta, kalendář, 1 TB místa na cloudovém úložišti pro každého uživatele, firemní sociální síť Yammer, Skype a mnoho dalšího.
Microsoft Office 365 Microsoft Office 365

Proč si pořídit roční předplatné Microsoft Office 365 Business Premium?

  • Budete mít veškerý software, který k fungování ve firemním týmu potřebujete.
  • Získáte 1 TB místa pro každého uživatele.
  • Office 365 jsou bezpečné, vždy aktuální a nabízí plnou podporu.
  • Business aplikace
  • Premium verze Outlook, Word, Excel PowerPoint, OneNote (plus Access a Publisher pouze pro PC)
  • Outlook Customer Manager, Bookings, Invoicing, Connections, Listings, MileIQ

Každý uživatel má Office pro všechna svá zařízení

  • Pořiďte si Office pro všechny. K dispozici jsou licence na 5 počítačů (PC nebo Mac), 5 tabletů (Windows, iPad nebo Android) a 5 telefonů. Bez problémů tím tedy pokryjete veškerá firemní, ale často i osobní zařízení.
  • Velkou výhodou Office 365 je možnost spolupracovat na dokumentech. Můžete je přímo vytvářet online a vidět, co do nich kdo doplnil. V reálném čase na dokumentu může pracovat několik lidí, vždy vidí aktuální verzi. S online cloudovým úložištěm OneNote je navíc sdílení dokumentů a souborů super snadné.
  • Proč se neustále setkávat v kanceláři? Komunikujte s týmem, ať už se nachází kdekoliv. Přes Skype a Microsoft Teams můžete vést skupinové konverzace v HD kvalitě. Pro každodenní komunikaci v týmu pak skvěle poslouží firemní sociální síť Yammer. Pomáhá organizovat projekty a sdílet informace i napříč týmy.
  • Vytvořit přehlednou grafiku na dnešní poradu nebo prezentovat výsledek své práce online nikdy nebylo snazší. Pomůže vám v tom třeba Sway, nástroj, který umožní vytvořit report, prezentaci či newsletter online.

Klíčové vlastnosti

  • Mějte vždy nejnovější verzi Office aplikací, ať už pracujete na PC/Macu, tabletu či telefonu. Sdílejte soubory online, používejte kancelářské aplikace s celou firmou. Užívejte si dotykové ovládání, stylus, chytré nástroje v Excelu a obrovskou spoustu místa pro vaše dokumenty i e-maily. Jedna licence pro 15 zařízení (5 telefonů, 5 tabletů a 5 PC nebo Mac na uživatele). Licence bez média na 1 rok.

Užitečné odkazy