Hama KC-550, CZ/SK (182671)

Hama KC-550, CZ/SK (182671)

Kabelová klávesnice s podsvícením a českými znaky vhodná ke každému PC. Hama KC-550 má nastavitelné bílé podsvícení s možností vypnutí, trvanlivé, laserem vypálené znaky a pohodlně dlouhý kabel. Nemusíte ji nijak instalovat, stačí ji připojit do USB a začít psát. Celý popis
Od prodejce MALL
499 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2459628

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
10.1.2022
Ověřený nákup
Tichá klavesnica s možnosťou regulovať intenzitu podsvietenia.
Zdeněk P.
6.10.2021
Ověřený nákup
Usnadňuje práci na PC. Dobrá kvalita, doporučuji.
Roman D.
20.9.2021
Ověřený nákup
Viditelnost ve tmě výborná, regulace intenzity podsvícení, neoslňuje. Kontrolky NUM / CAPS / SCROLL svítí přiměřeně. Klávesy chodí hladce, mezerník je trochu hlasitější. Pozor na rozložení kláves (zúžený levý SHIFT). Výborný poměr cena / výkon.
6 stupňů intenzity podsvícení
Hladký chod kláves
Zúžený levý SHIFT – (ne)výhoda jak pro koho
image.idimage.id
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.9.2021
Heureka recenze
Nastavitelná intenzita podsvícení Poměr cena / výkon
Hlasitější mezerník
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.5.2021
Heureka recenze
Co jsem očekával-OK
Karel Š.
4.5.2021
Ověřený nákup
našel jsem možnost intensity podsvícení. FN klavesa a PgDn nebo PgUp. takže spokojenost
Jiří H.
13.4.2021
Ověřený nákup
Ačkoliv ne všichni klávesnici hodnotili kladně, pro mě je to prozatím nelepší klávesnice, kterou jsem koupil - a že jich už bylo.
tichá
dobře podsvícená i skrz písmena a i české znaky
podsvícení nikde neoslňuje a je čistě bílé
lze měnit intenzitu podsvícení případně ho úplně vypnout
v případě vypnutého podsvícení jsou písmena i nadále čitelná
oproti všem klávesám je mezerník hlučnější
Petr B.
29.3.2021
Ověřený nákup
Sháněl jsem multimediální klávesnici s nízkými klávesami, hlavně pak jednobarevně podsvícenou s možností nastavení intenzity podsvícení. Podsvícení mám nastaveno na nejméně a všechny klávesy krásně prosvítají a v naprosté tmě neřeže do očí. Na kancelářskou práci ale i hraní je naprosto skvělá. Jednu hvězdu ubírám za krátký levý shift (jdu si zvykat). Koupí této mám zkrátka a dobře vystaráno.
Jednobarevé podsvícení.
Nastavitelná intezita podsvícení.
Nízké klávesy, ale ne úplně ploché což je dobře.
Multimediální klávesy, funkční pomocí FN klávesy
Krátký levý Shift
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.3.2021
Heureka recenze
podsvícení je úplně skvělé tichý chod kláves
Vojtěch K.
19.3.2021
Ověřený nákup
Za ty peníze, slušná klávesnice. Skvěle podsvícená, příjemný zdvih kláves. Jen má trochu hlučnější klávesy při stisku, hlavně mezerník.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.3.2021
Heureka recenze
nizkoprofilove klavesy lze volit intenzitu osvetleni funkcni klavesy
tuhe klavesy
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.2.2021
Heureka recenze
Opravdu kvalitní podsvícení
Roland V.
2.2.2021
Ověřený nákup
Výborná klávesnica za tu cenu podsvietenie má lepšie ako mnohé drahšie kusy. Prijemne klávesy jedine medzernik je trocha hlučnejší ale nevadí mi to za tu cenu výborná voľba :)
Robert P.
4.1.2021
Ověřený nákup
Kvalitní a dobře podsvícená klávesnice.
Podsvícení
Cena
Možnost změny intenzity podsvícení
Některé klávesy jsou hlučnější (mezerník)
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.12.2020
Ověřený nákup
Velká spokojenost