Záruka: 21 měsíců (IČ 21 měsíců) Kód: 1205654

Gigaset C620 Shiny, černý - zánovní

Gigaset C620 Shiny, černý - zánovní

""Se stylovým, vysoce kvalitním designem a chytrými funkcemi nabízí Gigaset C620 Shiny opravdu hodnotnou směs atraktivní formy a užitečných funkcí. Pokud je pro vás stejně důležitá atraktivní forma a kvalitní funkčnost, pak obojí objevíte v telefonu Gigaset C620 Shiny."" Celý popis
Produkt se již neprodává
1 049 Kč

Zánovní

Zboží od: MALL
Krátce používané zboží. Obsah balení je kompletní a plně funkční, se zárukou 21 měsíců. Může nést drobné známky používání a mít poškozený nebo náhradní obal.
1 049 Kč

Popis

Usnadněte si rutinní operace ve své domácnosti pomocí funkcí chytrého rodinného telefonu

Bezšňůrový telefon Gigaset C620 je vybaven tak, aby usnadnil běžný provoz vaší domácnosti. Užitečné funkce s přímým přístupem a integrovaná dětská chůvička z něj dělají praktické a uživatelsky přívětivé řešení vašich denních požadavků na telefonování.

Vlastnosti

  • Telefonní seznam až na 250 položek, každá se 3 čísly, e-mailovou adresou a kalendářními daty k připomenutí
  • Křišťálová zvuková kvalita HSP™, dokonce i v režimu handsfree
  • Snadno rozšiřitelné až na 6 sluchátek
  • Displej se spořičem obrazovky s digitálními nebo analogovými hodinami nebo prezentací barevných obrázků
  • Podporuje reproduktorové spony L410

Správa ochrany hovorů usnadňuje rodinný život

Vyhněte se jednoduše a snadno nevítaným vyrušením pomocí funkcí správy ochrany hovorů, jako je například časově řízené ztišení hovorů. Tato funkce umožňuje ztišit telefon během odpoledního spánku vašeho dítěte nebo v noci, když jsou již děti v postelích. Během doby, kterou na hodinách vyberete, budou příchozí hovory zobrazovány na displeji, ale vyzvánění bude ztlumeno. Ochrana před anonymními hovory naopak znamená, že budete moci odmítnout nebo ztlumit hovory z určitých čísel nebo je zcela blokovat výběrem funkce seznamu nežádoucích čísel. Na seznam nežádoucích čísel můžete přidat až 15 čísel.

Úplná funkcionalita coby dětská chůvička

Je snadné sledovat vaše děti a ujistit se, že se jim daří dobře, aniž byste museli kupovat další zvláštní přístroj.
Jednoduše vyberte funkci dětské chůvičky z nabídky, nastavte úroveň citlivosti a zadejte upozornění pomocí externího nebo interního hovoru, když se vaše dítě vzbudí. S tím, jak vaše děti porostou, bude užitečná i funkce zpětného volání, která vám umožní s dítětem mluvit z jiné místnosti nebo z jiného místa.

Hovořit můžete neustále

Přístroj Gigaset C620 vám umožní téměř neustále hovořit z pohodlí vaší oblíbené lenošky. Jeho doba hovoru na jedno nabití je až 26 hodin. Díky výdrži až 530 hodin v pohotovostním režimu máte také dost času na další dobíjení. Když se vám nepodaří zvednout příchozí hovor, zůstane po něm čekající světelná indikace. Stiskem jejího tlačítka budete mít pak snadný přístup ke zmeškanému číslu a můžete tak hned zavolat zpět. Jakékoli tlačítko sluchátka můžete také naprogramovat tak, aby jediným jeho stisknutím okamžitě volalo na některé z čísel uložených v seznamu, kde můžete uchovávat až 250 položek, každou se třemi čísly, e-mailovou adresou a kalendářními daty k připomenutí.

Elegantní a snadno použitelný, dokonce i když máte plné ruce

Uživatelsky příjemná navigace a velký, 1,8palcový, barevný displej TFT usnadňuje čtení a má mnoho užitečných funkcí. Pro maximální flexibilitu v režimu multitasking spárujte bezšňůrový telefon Gigaset C620 se sponou Gigaset L410 určenou jako reproduktor a mikrofon k připnutí na oblečení. Nastavit tato dvě zařízení, aby spolupracovala, je velmi snadné. Můžete se tak naprosto volně pohybovat po domě a přitom mluvit. Tento zábavný a funkční doplněk Smart Extra si jednoduše připnete na límec a můžete vyrazit.

Uklidňující zvuk kvality

Milujete ten hlas? Teď ho můžete slyšet hlasitě a jasně, bez praskání nebo šumu. Přístroj Gigaset C620 zajišťuje konverzaci v křišťálové zvukové kvalitě HSP™. Užijte si kvalitu HSP™, i když stisknete tlačítko handsfree, které vám dovoluje povídat si, aniž byste museli telefon držet v ruce.

Vždy je tu ale ještě něco navíc!

Určitě máte na práci lepší věci, než běhat za svým telefonem. Proto je možné spárovat Gigaset C620 s dalším extra sluchátkem, jako je Gigaset C620H, které můžete umístit na příhodné druhé místo u vás doma. Jednoduše zaregistrujte Gigaset C620H k vaší stávající základně a užívejte si možnosti dalšího sluchátka, kdykoli je budete potřebovat. Ve skutečnosti přístroj Gigaset C620 podporuje celkem až šest sluchátek.