Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 363331

NESCAFÉ DOLCE GUSTO LATTÉ MACCHIATO 16 ks

NESCAFÉ DOLCE GUSTO LATTÉ MACCHIATO 16 ks

NAKUPTE VÝHODNĚJŠÍ BALENÍ ZDE
Balení 16 kusů kapslí NESCAFÉ DOLCE GUSTO – LATTE MACCHIATO. Pražená mletá káva se sušeným plnotučným mlékem a cukrem. Napěněné mléko a jemné aromatické espresso, jen mírně oslazené. Název znamená skvrnité mléko. Jeho vzhled je stejně výjimečný jako jeho chuť. Jen u nás pořídíte i speciální sklenice na Latte Macchiato, které tento zážitek dovedou k dokonalosti.
Celý popis
Produkt se již neprodává
Ušetříte 36 Kč 149 Kč
113 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 36 Kč 149 Kč
113 Kč

Popis

nescafe dolce gusto

Klíčové vlastnosti NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato

  • 3 hladiny – horké mléko, jemné espresso a napěněné mléko
  • Smetanová textura s mléčnou pěnou
  • Vyvážené kávové aroma
  • Unikátní hermeticky uzavřené kapsle
NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato káva v kapslích

Skvrnité mléko NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato 

Italové jsou proslulí svými kávovými dýchánky. Těch se často chtějí účastnit i děti, a tak pro ně jejich italští rodiče vymysleli Latte Macchiato, což v překladu znamená skvrnité mléko. Původně se jednalo o teplé mléko s kapičkou kávy pro zabarvení. Dnes Latte Macchiato známe jako třívrstvý kávový nápoj. Vrstvy NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato jsou tvořeny horkým mlékem, jemným espressem z jihoamerických zrn arabiky a bohatě napěněným mlékem s trochou cukru navrchu. Balení obsahuje 1 krabičku16 kapslemi (8 kávových a 8 mléčných kapslí).

NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato

Přes 30 druhů nápojů

Unikátní kávové kapsle NESCAFÉ Dolce Gusto jsou hermeticky uzavřené, a tak uchovávají čerstvost kávy i její bohaté aroma. Svou kávu si tak vychutnáte kdykoliv se vám jen zachce. Stačí jednoduše vložit nejprve bílou kapsli s mlékem a poté hnědou kapsli s kávou do některého z kávovarů NESCAFÉ Dolce Gusto a vzápětí si budete moci vychutnávat skvělý šálek oblíbené italské klasiky. Kávovary dosahující tlaku až 15 barů se postarají o profesionální kvalitu kávy se smetanovou texturou a vyváženým kávovým aromatem. Ze dvou kapslí si připravíte velký šálek o objemu 220 ml.

NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato bohatá nabídka nápojů

Dolce Gusto jednoduchá manipulace
NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato káva v kapslích
Kávovary Dolce Gusto profesionální tlak
NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato