Hama RF 2300 (50446)

Hama RF 2300 (50446)

Hama RF 2300 je set bezdrátové klávesnice a myši v elegantním provedení. Klávesnice je vybavena numerickou částí. Myš má optický senzor, klasickou sestavu tlačítek spolu s rolovacím kolečkem, které taktéž plní funkci tlačítka a možnost nastavení dpi (800, 1200, 1600). Bezdrátové připojení technologií v pásmu 2,4GHz nabízí pohodlí volnosti pohybu. Smart-llink technologie pro rychlý start. Klávesnice má CZ/SK popisky kláves. Celý popis
Produkt se již neprodává
395 Kč
Zboží od: MALL
395 Kč

Popis

Klíčové vlastnosti:

Bezdrátový set klávesnice a myši HAMA RF 2300

Pohodlné a výkonné řešení v podobě bezdrátové klávesnice a myši, které se vyznačují jednoduchými elegantními křivkami, kompaktní velikostí a komfortem bezdrátového používání. Klávesnice obsahuje numerickou část zatímco bezdrátová myš disponuje přesným ovládáním polohy a stává se tak dokonalým partnerem na cestě za zvýšení vaší produktivity. Tento set je prostě ideálním doplňkem vaší domácnosti nebo kanceláře.

Bezdrátová klávesnice

Bezdrátová klávesnice je pohodlné řešení pro každodenní práci s počítačem u vás doma nebo v kanceláři. Samozřejmostí jsou tiché klávesy s nízkým profilem, které jsou příjemné na dotek a téměř nehlučné. Na klávesnici najdete také numerickou část pro snadné a rychlé psaní číslic.

Myš

Elegantní designová optická myš s protiskluzovým povrchem má tradiční rozložení tlačítek spolu s rolovacím kolečkem uprostřed pro snadný pohyb v dokumentech nebo na webových stránkách. Myš má optické snímání s nastavitelnou citlivostí dpi (800, 1200, 1600), takže máte vždy zaručené citlivé a plynulé ovládání kurzoru myši.

Jde to i bez drátů

Bezdrátové připojení technologií v pásmu 2,4GHz nabízí pohodlí volnosti pohybu bez obtížných kabelů a díky energeticky úsporné konstrukci se vyhnete starostem a výdajům za časté výměny baterií.

Podrobná specifikace:

Technické parametry – klávesnice
  • Bezdrátová: Ano
  • Bezdrátová technologie: Radio Frequency
  • Typ spínače: Membránové
  • Layout: CZ, SK
Technické parametry – myš
  • Bezdrátová: Ano
  • Bezdrátová technologie: Radio Frequency
  • Snímač pohybu: Optický
  • Počet tlačítek: 3

Užitečné odkazy: