Binder Egon: Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Značka: Náš kód: 100001540032
 Binder Egon: Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Partnerský prodej

Binder Egon: Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Celý popis

119

119 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 139 Kč, Ušetříte 20 Kč (14 %)
Skladem – můžete mít zítra

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem: 23.10.2018

Popis

Popis produktu

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.

Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí

Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení

Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa – vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty.

Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

  • počet stran: 112
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 1.4.2005
  • šířka: 130mm
  • výška: 6mm
  • hmotnost: 140g
  • ISBN: 978–80–247–1261–1

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Binder Egon
Typ(vazba) Paperback
Vydavatel Grada