Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Značka: Náš kód: 100000298564
 Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Partnerský prodej

Frič Václav: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Celý popis

266

266 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 329 Kč, Ušetříte 63 Kč (19 %)
Skladem – můžete mít už zítra

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem: 19.10.2018

Popis

Popis produktu

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

  • počet stran: 180
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 1.4.2015
  • šířka: 215mm
  • výška: 12mm
  • hmotnost: 720g
  • ISBN: 978–80–87575–39–0

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Frič Václav
Typ(vazba) Paperback
Vydavatel Apetit