Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Značka: Náš kód: 100000704970
 Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Partnerský prodej

Gahm Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Celý popis

169

169 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 199 Kč, Ušetříte 30 Kč (15 %)
Skladem – můžete mít 23.10.

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem: 23.10.2018

Popis

Popis produktu

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

  • počet stran: 128
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 1.4.2012
  • šířka: 170mm
  • výška: 7mm
  • hmotnost: 249g
  • ISBN: 978–80–247–4266–3

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Gahm Bernhard
Typ(vazba) Paperback
Vydavatel Grada