kolektiv: Food - Poklady české kuchyně

Značka: Náš kód: 100001954902
 kolektiv: Food -  Poklady české kuchyně

Partnerský prodej

kolektiv: Food - Poklady české kuchyně

Edice časopisu F.O.O.D. vám přináší ty nejlepší recepty z lokálních a sezonních surovin. Od jara až do zimy si tak můžete připravit české tradiční polévky, omáčky, koláče i menu na víkend. Celý popis

79

79 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 99 Kč, Ušetříte 20 Kč (20 %)
Skladem – můžete mít už 25.1.

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem: 25.1.2018

Toto zboží vám nabízíme v rámci partnerského prodeje. Podmínky doručení se mohou lišit od našich standardních podmínek. Více informací

Hodí se vědět k partnerskému prodeji

Nákupní proces je úplně stejný, jak jste zvyklí. Staráme se o celou vaši objednávku i následnou komunikaci či případnou reklamaci. Rozdíl spočívá jen ve způsobu doručení. Zboží k vám putuje z našeho partnerského skladu v samostatné zásilce za speciální sazbu dopravného, bez možnosti osobního odběru na prodejnách MALL. U vybraných partnerů lze využít doručení na odběrná místa Uloženky.

V případě odstoupení od kupní smlouvy ve 14 dnech nebo reklamace výrobku, jehož jedna strana je delší než jeden metr nebo jeho váha přesahuje 20 kg, kontaktujte, prosím, nejdříve naši zákaznickou linku.

Zboží nabízené v rámci partnerského prodeje poznáte podle štítku Partnerský prodej

Popis

Popis produktu

Edice časopisu F.O.O.D. vám přináší ty nejlepší recepty z lokálních a sezonních surovin. Od jara až do zimy si tak můžete připravit české tradiční polévky, omáčky, koláče i menu na víkend. Nechybí ani sváteční pohoštění na Velikonoce, masopust či Vánoce. A jako bonus si s námi můžete uvařit regionální pokrmy.

  • počet stran: 162
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 21.9.2017
  • šířka: 215mm
  • výška: 10mm
  • hmotnost: 370g
  • ISBN: 978–80–906687–3–7

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor kolektiv
Typ(vazba) Paperback
Vydavatel CZECH NEWS CENTER