Kuchařka pro dialyzované pacienty

Kuchařka pro dialyzované pacienty


Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner

Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivýc .. Celý popis

201
279 Kč Cena je uvedena včetně DPH.
201 Kč
-27%
Skladem u partnera poslední 1 kus

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100034148036

Popis

Popis produktu

Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek jsou faktory, které se významně podílejí na zlepšení kvality života dialyzovaných osob.

Kniha vychází vstříc všem, jichž se daná problematika týká: Široké škále receptů, které splňují nároky na jakost surovin i chuť pokrmu, předchází stručný vhled do problematiky. Jednotlivé předpisy jsou sestaveny s ohledem na potřeby pacientů v dialyzačních programech a zohledňují nejnovější trendy jak v oblasti terapie ledvinové nedostatečnosti, tak v oblasti kulinářské.


Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Lenka Dubcová
Typ(vazba) Kniha
Vydavatel Almi
Jazyk česky