Runštuk Jaroslav a kolektiv: Receptury teplých pokrmů

90%
Hodnocení: 4,5
Autor: Runštuk Jaroslav a kolektiv

Runštuk Jaroslav a kolektiv: Receptury teplých pokrmů

90%
Hodnocení: 4,5
Autor: Runštuk Jaroslav a kolektiv

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner

Aktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ – Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Celý popis

481
4.5 8
595 Kč Cena je uvedena včetně DPH.
481 Kč
-19%
Skladem u partnera 5+ kusů
 

Zboží partnera BOOKTOOK

Prodej zastřešuje MALL.CZ včetně případné reklamace či vrácení zboží.
Partner odesílá zboží v samostatné zásilce.
Partner určuje způsoby a ceny doručení.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100004923757

Popis

Popis produktu

Aktuální 8. přepracované vydání souboru „Receptury teplých pokrmů“ – Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu „NOVÉ RECEPTURY“, která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení – konvektomatů.

Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol.

Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury.

Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího.

Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i „GEKON LITE“, což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. „GEKON LITE“ je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.

Své zájemce jistě nalezne i rubrika „Receptury v moderní úpravě“, která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.

Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.

  • počet stran: 584
  • produkt: Knihy – vázané
  • datum vydání: 23.7.2019
  • šířka: 196mm
  • výška: 49mm
  • hmotnost: 1320g
  • ISBN: 978–80–904093–4–7

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Runštuk Jaroslav a kolektiv
Typ(vazba) Knihy - vázané
Vydavatel R plus
Jazyk česky
Knižní série Array
Knižní edice Array