Uhrová Helena: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Značka: Náš kód: 100000526261
 Uhrová Helena: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Partnerský prodej

Uhrová Helena: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Celý popis

218

218 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 269 Kč, Ušetříte 51 Kč (18 %)

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem :18.12.2018

Popis

Popis produktu

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

  • počet stran: 96
  • produkt: Vázaný
  • datum vydání: 28.4.2016
  • šířka: 150mm
  • výška: 10mm
  • hmotnost: 291g
  • ISBN: 978–80–7433–151–0

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Uhrová Helena
Typ(vazba) Vázaný
Vydavatel Víkend