Wright Jeni, Treuille Eric: Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik meto

Značka: Náš kód: 100000239540
 Wright Jeni, Treuille Eric: Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik meto

Partnerský prodejNáš tip

Wright Jeni, Treuille Eric: Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik meto

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Celý popis

179

179 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 499 Kč, Ušetříte 320 Kč (64 %)
Již se neprodává

Popis

Popis produktu

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

  • počet stran: 352
  • produkt: Vázaný
  • datum vydání: 1.11.2014
  • šířka: 223mm
  • výška: 28mm
  • hmotnost: 1456g
  • ISBN: 978–80–249–2594–3

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Wright Jeni, Treuille Eric
Typ(vazba) Vázaný
Vydavatel Ikar