Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Autor
Vydavatel
Typ(vazba)
Knižní série
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo „jídlo bohů“.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Autorka v knize nabízí filozofické vysvětlení, proč je pro člověka přirozenou cestou přijímat pouze nemasitou stravu, a zároveň i recepty sedmi desítek osvědčených vegetariánských jídel, která sama již mnoho let vaří.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Advent je zase tady. Sněhové vločky tančí nad krajinou, mráz vykreslil v oknech překrásné ledové květy. Dozajista cítíte i vůni vánočního punče. Určitě si vzpomínáte, kdy jste našla pod stromečkem svou první panenku.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Med, česnek, ocet, olej, aloe vera a sůl každý z nás dobře zná. Způsobů jejich využití je však mnohem více, než si sami myslíme.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Skutečně vyzkoušené a nejoblíbenější rodinné recepty na moučníky, které zaslali čtenáři do soutěže vyhlášené Nakladatelstvím Dona.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Zdravá a lehká večeře, příloha nebo jedno ze zásadních jídel při hubnutí. Salátů existuje velké množství, od ledového přes římský až po rukolu či polníček.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii.
můžete mít 24.4. - 25.4.