Půlpánová Alena: Cukrářská technologie

Značka: Náš kód: 100000656902
 Půlpánová Alena: Cukrářská technologie

Partnerský prodej

Půlpánová Alena: Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Celý popis

319

319 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 395 Kč, Ušetříte 76 Kč (19 %)

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem :14.12.2018

Popis

Popis produktu

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

  • počet stran: 286
  • produkt: Vázaný
  • datum vydání: 1.5.2013
  • šířka: 187mm
  • výška: 31mm
  • hmotnost: 820g
  • ISBN: 978–80–904093–1–6

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Půlpánová Alena
Typ(vazba) Vázaný
Vydavatel R plus