Bláha a kolektiv Ladislav: Cukrářská výroba III

Značka: Náš kód: 100001468280
 Bláha a kolektiv Ladislav: Cukrářská výroba III

Partnerský prodej

Bláha a kolektiv Ladislav: Cukrářská výroba III

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Celý popis

217

217 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 255 Kč, Ušetříte 38 Kč (14 %)
Skladem – můžete mít 25.10.

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem: 25.10.2018

Popis

Popis produktu

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.

  • počet stran: 188
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 1.10.2013
  • šířka: 148mm
  • výška: 10mm
  • hmotnost: 180g
  • ISBN: 978–80–7333–099–6

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Bláha a kolektiv Ladislav
Typ(vazba) Paperback
Vydavatel Informatorium