kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Značka: Náš kód: 100001746549
 kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Partnerský prodej

kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem. Celý popis

129

129 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 143 Kč, Ušetříte 14 Kč (9 %)

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem :20.11.2018

Popis

Popis produktu

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

  • počet stran: 96
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 1.1.2006
  • šířka: 210mm
  • výška: 4mm
  • hmotnost: 270g
  • ISBN: 80–85970–51–1

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Vydavatel Idea Servis