kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Značka: Náš kód: 100001746550
 kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Partnerský prodej

kolektiv autorů: Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem. Celý popis

165

165 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 183 Kč, Ušetříte 18 Kč (9 %)
Skladem – můžete mít zítra

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem: 24.10.2018

Popis

Popis produktu

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi.

  • počet stran: 91
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 1.1.2007
  • šířka: 210mm
  • výška: 6mm
  • hmotnost: 279g
  • ISBN: 978–80–85970–58–6

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Vydavatel Idea Servis