Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Značka: Náš kód: 100000243347
 Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Partnerský prodej

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 3 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Celý popis

137

137 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 145 Kč, Ušetříte 8 Kč (5 %)
Skladem – můžete mít už 26.6.

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem: 26.6.2018

Toto zboží vám nabízíme v rámci partnerského prodeje. Podmínky doručení se mohou lišit od našich standardních podmínek. Více informací

Hodí se vědět k partnerskému prodeji

Nákupní proces je úplně stejný, jak jste zvyklí. Staráme se o celou vaši objednávku i následnou komunikaci či případnou reklamaci. Rozdíl spočívá jen ve způsobu doručení. Zboží k vám putuje z našeho partnerského skladu v samostatné zásilce za speciální sazbu dopravného, bez možnosti osobního odběru na prodejnách MALL. U vybraných partnerů lze využít doručení na odběrná místa Uloženky.

V případě odstoupení od kupní smlouvy ve 14 dnech nebo reklamace výrobku, jehož jedna strana je delší než jeden metr nebo jeho váha přesahuje 20 kg, kontaktujte, prosím, nejdříve naši zákaznickou linku.

Zboží nabízené v rámci partnerského prodeje poznáte podle štítku Partnerský prodej

Popis

Popis produktu

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

  • počet stran: 88
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 1.6.2010
  • šířka: 205mm
  • výška: 6mm
  • hmotnost: 308g
  • ISBN: 978–80–7373–032–1

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Sedláčková Hana
Typ(vazba) Paperback
Vydavatel Fortuna