Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Značka: Náš kód: 100000243368
 Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Partnerský prodej

Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 4 - 2. vydání

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Celý popis

129

129 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 145 Kč, Ušetříte 16 Kč (11 %)
Skladem – můžete mít už zítra

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem: 19.10.2018

Popis

Popis produktu

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

  • počet stran: 112
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 1.6.2010
  • šířka: 204mm
  • výška: 7mm
  • hmotnost: 326g
  • ISBN: 978–80–7373–066–6

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Sedláčková Hana
Typ(vazba) Paperback
Vydavatel Fortuna