Dostálová Jana: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek

Značka: Náš kód: 100001763748
 Dostálová Jana: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek

Partnerský prodej

Dostálová Jana: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Celý popis

118

118 Kč včetně DPHMaloobchodní cena: 138 Kč, Ušetříte 20 Kč (14 %)
Skladem – můžete mít 23.10.

Skladem u partnera

Zboží je skladem na jednom z našich partnerských skladů, a tedy připravené k expedici přímo k vám.

Doručení dopravcem: 23.10.2018

Popis

Popis produktu

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

  • počet stran: 58
  • produkt: Paperback
  • datum vydání: 31.7.2012
  • šířka: 135mm
  • výška: 3mm
  • hmotnost: 78g
  • ISBN: 978–80–903820–8–4

Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Autor Dostálová Jana
Typ(vazba) Paperback
Vydavatel Forsapi