10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12158194

Henry Lu: Čínský systém léčby potravinami

Henry Lu: Čínský systém léčby potravinami

Autor: Henry Lu
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Tajemství, které Číňané znají už celá staletí, zbytek světa teprve odhaluje: je o tom, že obyčejné potraviny v sobě skrývají mocnou sílu léčit.V této knize se například dozvíte, proč žvýkání čerstvých třešní léčí zánět hrtanu. Celý popis
349 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
349 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
S novou kartou za

18.12.2024 na výdejním místě
18.12.2024 - 19.12.2024 na vaší adrese

Popis

Tajemství, které Číňané znají už celá staletí, zbytek světa teprve odhaluje: je o tom, že obyčejné potraviny v sobě skrývají mocnou sílu léčit.V této knize se například dozvíte, proč žvýkání čerstvých třešní léčí zánět hrtanu, proč celerová šťáva s medem téměř zázračně snižuje hladinu škodlivého cholesterolu nebo jak se osvědčují čajové lísky se zázvorem při léčbě chronického žaludečního kataru.Tyto a doslova tisíce jiných tradičních léčebných receptur byly prověřeny moderním čínským výzkumem a staly se zcela rovnoprávnou alternativou medikální léčby.Čínský systém léčby potravinami odkrývá fascinující a prověřený způsob využití léčebných vlastností potravin cestou pochopení jejich chutí, energií, účinků a pohybů. Vysvětluje také, proč stejné potraviny působí na různé osoby různým způsobem. Klíčem k pochopení je poměr energie jin a jang, tradiční čínský princip aplikovaný na potraviny a tělesné typy lidí.Jakmile jednou zjistíte poměr jin/jang odpovídající vaší fyzické konstituci (a v této knize najdete jednoduchý návod, jak jej stanovit), můžete už trvale využívat speciálně upravených potravin a tabulek tělesných typů, a individuálně přistupovat k léčbě i prevenci nemocí, jakož i k utužování pevného zdraví.Tato kniha je naplněna myšlenkami, které nám dokážou otevřít oči a naučit nás volit i připravovat stovky zeleninových, ovocných, masitých, obilných a luštěninových pokrmů na zmírnění i léčbu až překvapivého množství zdravotních problémů: nadváhy, kouření, nespavosti, astmatu, vředů, cukrovky, vysokého krevního tlaku, zánětu ledvin či jater, úplavice, chudokrevnosti nebo menstruačních potíží.S touto knihou získáváte možnost vnést do svého života více harmonie a zdraví tím nejúčinnějším a nejpřirozenějším preventivním systémem – potravinami, které jíte každý den!

  • Datum vydání: 01. 08. 2010
  • Počet stran: 286
  • ISBN: 978–80–7336–137–2
  • Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá