Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1069720

Hauck Kočárek Boston Diva 2v1

Hauck Kočárek Boston Diva 2v1

113x

hodnoceno

84 %

spokojenost
Naprostá designová bomba pro všechny malé parádnice a holčičky, které nechtějí pro své panenky jen obyčejný kočárek. Luxusní zvířecí potisk a jemná meruňková barva zaručují, že s tímto kočárkem se vaše maličká bude se svými panenky vyjímat. Vhodné pro holčičky od 3 let. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
Ušetříte 500 Kč 1 999 Kč
1 499 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 500 Kč 1 999 Kč
1 499 Kč
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Recenze (0)

Markéta K.
12.4.2020
Ověřený nákup
Kočárek je designová bomba! Dceři se velmi snadno ovládá, je lehoučký a košík pod kočárkem praktický. Jediné co bych vytkla je použitá látka, která mi připadá ne moc kvalitní a nedrží tvar.
Kočárek je lehký
Snadno se ovládá
Designová bomba
Velmi jemná látka, která nedrží tvar
image.idimage.id
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.12.2021
Ověřený nákup
Kočík na pohľad veľmi pekný. Na fotkách sa látkové časti zdaju byť pevné. Je to veľmi tenký priesvitný materiál. Strieška kočíka nemá kostice, len prednú plastovú rúčku. Konštrukcia je síce kovová, ale nestabilná. Pri vození kočíka občas odpadávajú veľké kolieska. Deťom sa páči, ale celkovo nie je hodný tej ceny.
pekný šmrncový vzhľad
labilná kovová konštrukcia
látkové časti sú veľmi tenké a priesvitné
pri hraní odpadávajú veľké kolieska
strieška nie je vystužená kosticami, len vpredu plastová rúčka
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.12.2021
Heureka recenze
Odpovídající kvalita
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.1.2021
Ověřený nákup
Krásný kočárek, kompletace bez problémů , nastavitelná výška rukojeti umožňuje hraní i 2lete holčičce
MUDr. Eva H.
18.1.2018
Ověřený nákup
Jsem velmi spokojena s přístupem a jednáním. Výrobek zcela splnil mé očekávání. Byl velmi rychle dodán a se všemi komponenty, které k němu patří. také byl precizně zabalen, nic nepoškozeno. Děkuji.
Květa Š.
28.12.2017
Ověřený nákup
Je velmi krásný, dceři je jeden rok a krásně s ním zvládá manipulovat. Chválím přední otočná kolečka. Vanička jde nosit samostatně. Malé mínus má rukojeť, je sice polohovatelná, což je dobře, ale ty kovové tyče na straně vychází do míst, kde si holčičky chtějí vyndat panenku, takže ze strany je špatný přístup, ale jde jen o zvyk, když jsem ukázala jak, hned dcera pochopila. Mohla by být silnější látka, nebo podšitá. Jinak je velmi lehký, super. Kdybych znova vybírala kočárek zase bych objednala tento.
Nikola T.
29.12.2021
Ověřený nákup
Ľahký,skladný
Zatiaľ žiadne
Antónia M.
3.12.2021
Ověřený nákup
Vanicka plastova a ta latka to je len taka tenka handricka. Cena za tento produkt je prehnana.
Daniela B.
29.7.2021
Ověřený nákup
zlý výrobok za takú drahú cenu ešte!!!!!!!! šmejd
ZUZANA D.
29.1.2021
Ověřený nákup
Ako na obrázku, som spokojná.
Jana L.
15.1.2021
Ověřený nákup
Krásný kočárek. Dcerka je nadšena.
Ludmila D.
5.1.2021
Ověřený nákup
Kočárik Boston Diva som objednala pre 2 ročnú vnučku. Je ľahký, pekný ale nie taký stabilný za cenu ktorú sa predáva .
Nikola K.
1.1.2021
Ověřený nákup
Kočík je nádherný zaujme naozaj každého ,veľmi sa páči aj malej (32mes.) . Je trošku labilnejši ako tie nepekné monštrá pre bábiky ale pre dieťa úplne stačí. ❤️
Výškovo nastaviteľné madlo
Otočné kolieska
Dizajnová pecka
Ľahká manipulácia
Detailné spracovanie
Konštrukcia úplne nedosadá
image.idimage.id
Jaroslava P.
12.11.2020
Ověřený nákup
Kočárek se jeví v pořádku, protože je to dárek k vánocům tak jsme ho zatím nesestavovali.
Barbora K.
4.11.2020
Ověřený nákup
Super