Amica kombinovaný sporák SPFS 28TLDZP X

Amica kombinovaný sporák SPFS 28TLDZP X

Volně stojící kombinovaný sporák v energetické třídě A a nerezovém provedení s 9 funkcemi a 4 plynovými hořáky. Amica SPFS 28TLDZP X disponuje bezpečnostními pojistkami hořáků, lehce čistitelným smaltem uvnitř trouby a 3 skly ve dveřích. Celý popis
9 299 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
6 899 Kč
-25%
Od prodejce MALL

Skladem 5 kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
27.7.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 
K doručení lze objednat výnos až do bytu, odbornou instalaci nového spotřebiče nebo odvoz starého spotřebiče
Odbornou instalaci vestavěných spotřebičů zajišťuje společnost Global Assistance. Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1195639

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
20.9.2020
Heureka recenze
3 skla na troubě
Alena M.
23.7.2020
Ověřený nákup
Super trouba . Zatím žádný nedostatek nenalezen .
Hana D.
12.6.2021
Ověřený nákup
Jsem moc spokojená cena odpovídá kvalitě a funkcím na sporáku.
Peter P.
15.4.2021
Ověřený nákup
👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.4.2021
Heureka recenze
hodně funkcí za dobrou cenu
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.4.2021
Heureka recenze
velky horak v predu
Filip D.
2.4.2021
Ověřený nákup
Dobra cena, pekny vzhled, vse funguje jak ma, zatim spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.3.2021
Heureka recenze
Nejde trouba bez nastavených hodin.
Karel Š.
20.2.2021
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost.
jiří h.
14.2.2021
Ověřený nákup
za ty peníze asi nejlepší koupě
Roman P.
4.12.2020
Ověřený nákup
Za ty peníze velmi dobrá volba. Velmi pěkný design, hořáky zatím zapalují okamžitě do třech škrtnutí, prakticky bez prodlevy, což bylo milé překvapení. K troubě dává Amica dva plechy, takže opět SUPER! Palec nahoru - 100%
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.12.2020
Ověřený nákup
Jsme velice spokojeni trouba peče super a je tichá (ventilátor) časovač taky super
Radim Z.
20.11.2020
Ověřený nákup
Je super jednoduché ovládání za nne spokojenost
Petr Č.
19.11.2020
Ověřený nákup
Kdo má v domácnosti plyn a současně nemá dostatečně dimenzovanou elektrickou síť pro indukční ohřev, nechť si pořídí kombinovaný sporák. Koupený sporák Amica SPFS 28TLDZP X je velmi dobrý a vyhovuje běžnému použití.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.11.2020
Heureka recenze
Je v pohodě a cena taky dobrá