Buďtea nakupujte s dopravou ZDARMA
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 929984

AEG sušička prádla AbsoluteCare T8DBE68SC + záruka 10 let na motor

AEG sušička prádla AbsoluteCare T8DBE68SC + záruka 10 let na motor

Kondenzační sušička AEG T8DBE68SC v energetické třídě A+++ pro 8 kg. Sušička má ovládání v češtině a díky systému AbsoluteCare zajistí perfektní péči o vaše oděvy. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt je momentálně nedostupný.
17 990 Kč
Zboží od: MALL
17 990 Kč
S novou kartou za
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Recenze (0)

Anonymní
4.1.2017
Ověřený nákup
susicka funguje vyborne, jsme spokojeny
Anonymní
18.11.2020
Ověřený nákup
V popisu bylo uvedeno, že má sušička progrem na peří a nesvítí vnitřní osvětlení bubnu. Program na peří nemá a buben svítí. Jinak jsem naproto spokojená, suší rychle.
Anonymní
15.3.2022
Ověřený nákup
Se susickou jsme velice spokojeni, protoze splnila vse, co jsme od ni ocekavali.Servis z Vasi firmy byl skutecne dokonaly, protoze jsme udelali objednavku v nedeli odpoledne a susicku jsme dostali v pondeli rano. Uzasne. dekujeme HS
Miroslava K.
15.11.2021
Ověřený nákup
Sušička nesušila. Vrátili jsme ji a koupili dražší Miele. Ta je jednodušší na obsluhu a díky ní vím, jak vypadá intuitivní volba programů. neboť složitých návodů netřeba. A navíc je méně hlučná.
Jiří N.
20.12.2020
Ověřený nákup
Ve srovnání s 18 let starším modelem aeg je tato sušička obětí modly nižší spotreby...
Jindřich D.
13.12.2020
Ověřený nákup
Sušičku jsem si vybral do nové koupelny hlavně na základě diskuzí, protože nemám žádnou zkušenost se sušičkou. První doporučené sušení proběhlo bez problému. Už jsem usušil několik praček s dětským oblečením a vše je v pořádku. Když jsem vybíral tuto sušičku, tak jsem hledal nějakou informaci, zda součástí dodávky je i připojení na odvod kondenzátu do odpadu. Jelikož jsem nedohledal, tak jsem si koupil připojovací sadu. Bohužel zbytečně, protože po doručení sušičky jsem zjistil, že součástí dodávky JE. Dodatečně jsem si ještě musel koupit kolínko malého průměru na odpad, abych mohl připojit hadičku od sušičky do odpadu. To už ale není pochopitelně věc výrobce sušičky. :-) Kupoval jsem současně s pračkou za použití mezikusu, který perfektně pasuje.
Snadná a rychlá montáž
Pěkné a kvalitní zpracování
Tichá
Anonymní
11.12.2020
Heureka recenze
Snadná a rychlá montáž Pěkné a kvalitní zpracování Tichá
Anonymní
26.10.2020
Heureka recenze
Zatím krátce v provozu. Oproti minulé sušičce praktické čištění filtru po sušení. Relativně krátké sušící programy. Výhoda program na sušení hedvábí a snadné žehlení. Cena vs. kvalita odpovídá. Je mož…
Zatím nic.
Marek V.
8.5.2020
Ověřený nákup
Moc spokojený
Michaela B.
6.4.2020
Ověřený nákup
Som velmi spokojna, moj muz urobil velmi dobre rozhodnutie pre mna..
Anonymní
2.1.2018
Ověřený nákup
Vše v pořádku, jediná nevýhoda, že některé kusy oblečení na režim Bavlna (plenky, kapesníky a košile) jsou po usušení zmuchlané víc než z pračky. Ostatní oblečení perfektní.
David M.
31.12.2019
Ověřený nákup
Velka spokojenost..doporučuji....
Vladimír M.
17.12.2019
Ověřený nákup
Spokojenost, funguje jak má. Vše v pořádku, není hlučná, programů je dostatek na všechny běžné potřeby domácnosti.
Helena S.
13.12.2019
Ověřený nákup
splnila očekávání
Iveta V.
9.12.2019
Ověřený nákup
snadná obsluha, velký výběr programů