Buďtea nakupujte s dopravou ZDARMA
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1256574

LG sušička prádla RC91U2AV2W + záruka 10 let na motor a kompresor

LG sušička prádla RC91U2AV2W + záruka 10 let na motor a kompresor

Volně stojící kondenzační sušičkainvertorovým tepelným čerpadlem v energetické třídě A+++ pojme až 9 kg prádla. Sušičku LG RC91U2AV2W řídí invertorový motor10letou zárukou, která se vztahuje na motor a kompresor. Sušička dále nabízí 14 základních programů a možnost propojení přes WiFi. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt je momentálně nedostupný.
14 990 Kč
Zboží od: MALL
14 990 Kč
S novou kartou za
K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Recenze (0)

Anonymní
21.10.2020
Heureka recenze
Rychlost Prádlo lze vyndat a rocnou dát do skříně - není třeba žehlit
Martina P.
3.1.2022
Ověřený nákup
Sušičku som už dávno chcela a kúpu nebanujem... Som veľmi spokojná Veci sú po vysušení mäkké a jemné ako po aviváži a pritom ja na spodné prádlo a uteráky aviváž nedávam.
Martin P.
21.10.2021
Ověřený nákup
Vse ok
Eva S.
3.11.2020
Ověřený nákup
naprosta spokojenost nad očekavaní
Anonymní
20.8.2020
Ověřený nákup
Skvělý pomocník do domácnosti. Extra funkce žehlení. Bezúdržbový chod, jen jednou za cca tři praní je potřeba vylít kondenzovanou vodu. Doporučuji
Wi-fi propojení s telefonem
tichá
bezúdržbový chod
lehčí než se píše, na pračku šla snadno
základní úchyty na pračku součástí balení
nový design víka
osvětlení bubnu
sušák pro věci bez otáčení
Anonymní
30.7.2020
Heureka recenze
velmi tichý a solidní chod, nižší spotřeba, široký sortiment programů a statický držák na boty a citlivé věci
měli jsme jinou značku a ta byla při hlavním programu trochu chladnější (nebylo třeba pro citlivé věci nastavovat něco jiného)
Anonymní
13.7.2020
Heureka recenze
tichá, ale manual by mohl byt lepe napsan
Milan K.
3.5.2020
Ověřený nákup
Splnila mé očekávání není co vytknout
Andrea L.
26.3.2020
Ověřený nákup
Produkt splnil naše očekávání.
Anton V.
24.5.2020
Ověřený nákup
Vyborna susicka. Doporucuji.
Petr K.
28.2.2020
Ověřený nákup
Tichá, dělá, co má. Nesmyslné je, že část displeje (označující volbu teploty a otáček) není prosvětlena, hůře čitelný je i neprosvětzlený spodní řádek voleb. Wifi nepoužívám, nemíním si domácí kybernetický prostor zaplevelit nechráněnými zařízeními.
Antonín K.
27.2.2020
Ověřený nákup
Výborná sušička, splnila očekáváni, jen souhlas se všemi ostatními recenzemi - návod by mohl být podrobnější. Jinak mám za sebou i změnu orientace otevírání dvířek - vše bez nejmenších problémů. Ovládání přes mobil funguje a je super, hlavně upozornění, že je dosušeno.
Miloš M.
4.2.2020
Ověřený nákup
výborná
Dana L.
27.1.2020
Ověřený nákup
Moje první sušička. Funguje dobře, potichu.
Tomáš D.
13.11.2019
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost :)