Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Hmotnost
Typ potraviny
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaRapunzel
Bílé fazole cannellini ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Arrabbiata je oblíbeným druhem rajčatové omáčky na těstoviny. Naše arrabbiata byla vyrobena v italském Toskánsku z místní čerstvě sklizené zeleniny a čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Černé fazole ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Sterilované červené fazole druhu červená ledvina ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Fazole červená ledvina se vyznačují tím, že jsou po uvaření velmi pevné a mají hezkou červenou barvu. Proto se hodí do různých zeleninových či těstovinových salátů.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Sterilovaná cizrna ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Je výborná do polévek, zeleninových směsí, kari, salátů a pomazánek, z nichž nejznámější je vynikající pomazánka hummus.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Tento jedinečný kečup v biokvalitě je slazený pouze zahuštěnou jablečnou šťávou, je plný rajčat a neobsahuje žádné konzervanty a zahušťovadla. Na jednu láhev se spotřebuje 1,3 kg na slunci uzrálých italských rajčat.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Rajčatová omáčka Familia je vyráběna v italském Toskánsku z místních čerstvých rajčat uzrálých na slunci do červena. Rajčata byla vypěstována podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství, nebyla dálkově transportována ani skladována.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Tento extra pálivý krém je vyroben z čerstvých italských bio feferonek uzrálých na slunci. Díky šetrné přípravě si krém uchovává plnou přírodní vůni a chuť pálivých feferonek. Dodává čistou ostrou chuť a vylepšuje omáčky, masové a grilované pokrmy, těstoviny, indická a thajská jídla.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Mladý zelený hrášek vypěstovaný v Itálii podle zásad ekologického zemědělství se rychle doveze do zpracovacího závodu, kde je vyloupán, očištěn, zalit solným roztokem a zavařen do plechovek. Od sklizně do zavaření neuplyne více než 5 hodin, a proto chutná tak čerstvě a autenticky.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Poupata kaparového keře se musí sklízet v časných ranních hodinách, dokud se nerozvijí. Po sklizni se naloží do slané vody, čímž se uchová jejich typická chuť a pevná struktura. Poté se zalijí nálevem z vinného octa a šetrně pasterizují.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Tento kečup je vyroben ze zralých čerstvých na italském slunci do červena uzrálých rajčat odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěných tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství. Tato rajčata uzrála ve slunečné Umbrii a po sklizni byla rychle zpracována.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Přirozená sladkost této kukuřice je daná použitou odrůdou kukuřice cukrové. Sklizená kukuřice se rychle doveze do zpracovacího závodu, kde je vyloupána, očištěna, zalita solným roztokem a zavařena do plechovek.
můžete mít 24.4. - 25.4.