Značka
Cena
Dostupnost
Kategorie
Zboží od
Nestíháte nakoupit? Vybírejte produkty z kategorie koření a ochucovadla online. Nákup vám mohou ulehčit filtry nejlevnější koření a ochucovadla či výrobky nejlépe hodnocené ostatními uživateli. Udělejte si zásobu s MALL.CZ.
- Objednané zboží doručíme podle vašich časových preferencí.
- Chcete si raději vyzvednout zboží sami a ušetřit za dopravu? Po celém Česku máme více než 6 500 výdejních míst.
- Platit můžete online, hotově nebo až za 50 dní s ověřeným účtem prostřednictvím služby MALL Pay.
- Produkty ze sekce koření a ochucovadla můžete vrátit do 14 dní bez udání důvodu.
- Nejasnosti ohledně objednávky nebo jiných služeb vám pomůže vyřešit naše nonstop zákaznická podpora.
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
NAKLÁDANÝ SÝR Směs koření a bylinek určená zejména na sýry. Hodí se jak na sýry nakládané, tak i ty grilované. Tuto směs můžete využít k dochucení studených sýrových mís a skvěle ochutí i grilovanou či dušenou zeleninu.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Vhodné do omáček, polévek, mletého masa, ale i na marinování a grilování. Nové koření, někdy také nazývané piment, jamajský pepř či všehochuť, jsou sušené nedozrálé bobule pimentovníku pravého, pěstovaného hlavně v tropické části Jižní Ameriky a v karibské oblasti. Má výraznou vůni.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Vhodné do omáček, polévek, mletého masa, ale i na marinování a grilování. Nové koření, někdy také nazývané piment, jamajský pepř či všehochuť, jsou sušené nedozrálé bobule pimentovníku pravého, pěstovaného hlavně v tropické části Jižní Ameriky a v karibské oblasti. Má výraznou vůni.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Vhodné do omáček, polévek, mletého masa, ale i na marinování a grilování. Nové koření, někdy také nazývané piment, jamajský pepř či všehochuť, jsou sušené nedozrálé bobule pimentovníku pravého, pěstovaného hlavně v tropické části Jižní Ameriky a v karibské oblasti. Má výraznou vůni.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Vhodné do omáček, polévek, mletého masa, ale i na marinování a grilování. Nové koření, někdy také nazývané piment, jamajský pepř či všehochuť, jsou sušené nedozrálé bobule pimentovníku pravého, pěstovaného hlavně v tropické části Jižní Ameriky a v karibské oblasti. Má výraznou vůni.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Bezlepkové a bezalergenní obalovací těstíčko s chutí bramboráku. Lze použít na obalování masa i zeleniny nebo k zahuštění bramboráků namísto mouky. Složení: Mouka kukuřičná a cizrnová, sůl, koření (majoránka, česnek, pepř, kmín), bramborový škrob, dextróza, sušená zelenina.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Bezlepkové a bezalergenní obalovací těstíčko s coutry kořením. Lze použít na obalování masa i zeleniny. Složení:Mouka kukuřičná a cizrnová, sůl, koření (paprika, římský kmín, česnek, pepř), škrob bramborový, dextróza, sušená zelenina.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Bezlepkové a bezalergenní obalovací těstíčko. Lze použít na obalování masa i zeleniny. Složení: Mouka kukuřičná a cizrnová, sůl, bramborový škrob, dextróza, barvivo: karamel.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Bezlepkové a bezalergenní obalovací těstíčko vhodné na obalování ryb. Složení:Mouka kukuřičná a cizrnová, kukuřičná strouhanka, sůl, koření (citronový pepř černý, citronová tráva, pepř), škrob bramborový, dextróza.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Bezlepkové a bezalergenní obalovací těstíčko s příchutí papriky. Lze použít na obalování masa i zeleniny. Složení:Mouka kukuřičná a cizrnová, sůl, koření (paprika 17 %, česnek, kmín, pepř), bramborový škrob, dextróza, sušená zelenina.
můžete mít 26.4. - 29.4.
Koření lze přidat do karbanátků, sekané, ale je též vhodné na skopové a telecí maso. Oreganu se říká také dobromysl. Je to vytrvalá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Používá se jako kuchyňské koření v mnoha asijských i evropských kuchyních (hlavně italské).
můžete mít 26.4. - 29.4.
Koření lze přidat do karbanátků, sekané, ale také vhodné na skopové a telecí maso. Oreganu se říká také dobromysl. Je to vytrvalá rostlina pocházející ze středomořské oblasti. Používá se jako kuchyňské koření v mnoha asijských i evropských kuchyních (hlavně italské).
můžete mít 26.4. - 29.4.