MAX Automatický odpadkový koš 40l - MTB40

MAX Automatický odpadkový koš 40l - MTB40

Akce
Bezdotykový odpadkový koš s objemem 40 litrů a automatickým sensorem, který zaručí hygienické vyhazování a skladování odpadků. Pro otevření víka stačí pouze mávnout rukou před sensorem. Celý popis
Od prodejce MALL
1 790 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 199 Kč
-33%
Platí do 6.2.2022 nebo do vyprodání

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
28.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1377081

Recenze (0)

Pavel F.
5.1.2020
Ověřený nákup
Tenhle koš je super. Horší je jak ho zabalí.. Ochrana téměř žádná jedna slabá fólie. V rodině jsme koupili 3 Tyhle koše. Všichni 3 jsou zdeformovany na srac... Ani jsme to neposlali z5 protože tímto pro nás mall nadobro konci. 1 tisíc není málo peněz a nedokáži to za ty prachy ani pořádně zabalit. Nejlepší pocit otevřít krabici kde je koš celej rozsekanej. Ale když fo jsou 3 za sebou to už je vážně něco špatně...
dominika s.
21.10.2021
Ověřený nákup
Som veľmi spokojna, kos je veľký, pevný ...vydržal už niekoľko pádov od nášho malého syna a stále bez poškodenia :) odporucam,super voľba
lenka k.
6.10.2021
Ověřený nákup
Bezpochybně nejlepší koš jaký jsme kdy měli Je velký Kvalitní plasty Čidlo dobře reaguje(uvidíme jak dlouho vydrží)
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.9.2021
Heureka recenze
Automatické otevírání koše
Peter P.
21.9.2021
Ověřený nákup
výborný štíhly tvar, nazavadzia ako predošlý okrúhly kôš.
Igor H.
18.2.2021
Ověřený nákup
Úplná spokojnosť. Tichý, rýchly, Dobrá funkčnosť. Má displej ukazujúci čas do zatvorenia, nastavený na 8 sekúnd. Nezavrie sa ale, kým ťa senzor registruje. Má tlačidlá na otvorenie a zatvorenie bez časovača. Ideálna veľkosť aj tvar. Veľa so doň vojde a zaberá málo miesta. Plus funguje na lacné obyčajné tužkové baterky. Mal som Helpmation a tento je lepší.
Vendula H.
12.2.2021
Ověřený nákup
Výborný koš, moc nás baví. Má i odpočítávání, takže je s ním zábava...
Andrej K.
7.12.2021
Ověřený nákup
Skvelé
jan s.
5.8.2021
Ověřený nákup
Koš je elegantní, kupujeme ještě jeden
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.1.2022
Ověřený nákup
Použitelný bez automatického ovládania
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2022
Ověřený nákup
Dobrý výkon, vysoký, takže sa netreba zohybat. Otváranie a zatváranie je pomerne prudké, zo začiatku sa človek až zľakne 🙂 podľa predchádzajúcich recenzií som sa trochu bála, že príde poškodený, ale bol v poriadku a naozaj dobre zabalený.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2022
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2022
Ověřený nákup
Maximální spokojenost,vše šlape jak má.
Veronika F.
11.1.2022
Ověřený nákup
Spokojenost 💯
Andrea D.
11.1.2022
Ověřený nákup
Maximálna spokojnosť 🙂brutalita 🙂 podľa môjho manžela najlepšia investícia roka🙂