Merkur Stavebnice 4 40 modelů 602ks

Merkur Stavebnice 4 40 modelů 602ks

Dvouvrstvá klasická velká stavebnice Merkur. Stavebnice obsahuje mimo základní sestavu dílů také součástky nutné pro stavbu nákladních automobilů, formulí a letadel. Součástí stavebnice je samozřejmě velká návodová knížka s návodem. Celý popis
1 569 Kč
1 399 Kč
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 121174

Hodnocení (24)

86 %
515 x
46 x
31 x
20 x
12 x

Recenze (12)

Všechny recenze
Margita C.
spokojenost
Marcela U.
Stavebnice perfektní,.Nákup dobrý.Jinde nenakupuji

Hodnocení (24)

86 %
515 x
46 x
31 x
20 x
12 x

Recenze (12)

Margita C.
8.12.2020
Ověřený nákup
spokojenost
Marcela U.
9.1.2020
Ověřený nákup
Stavebnice perfektní,.Nákup dobrý.Jinde nenakupuji
Helena B.
7.1.2020
Ověřený nákup
spokojenost
Martin M.
6.1.2020
Ověřený nákup
Merkur stále dodává šroubky na plochý šroubovák. Katastrofa!! Někde jsem pak viděl i nějaký konkurenční SK produkt, kde už byly křížové šroubky a je to na sestavení i rychlost sto a jedna.. Dodávaný šroubovák k tomu je úplně nevhodný.. Do drážky by takové vešly tři. Mladej to hodil do skříně a bylo vymalováno :) Lego stále vítězné.
Květoslav U.
18.12.2019
Ověřený nákup
Zbytečně vysoká cena
František K.
20.7.2014
Ověřený nákup
bol to darček ,takže ťažko povedať
Eva R.
21.3.2014
Ověřený nákup
Výborná stavebnice
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.1.2014
Ověřený nákup
šroubky byly vysypané po celé krabici a některé díly mírně ohnuté
libuše K.
4.12.2013
Ověřený nákup
Stavebnici Merkur jsme pořizovali již našemu synovi v osmdesátých letech (stále ji máme) a teď jsme ji koupili jako dárek vnukovi. Potěšilo nás, že je opět k mání, neboť pomáhá zlepšit manuální zručnost a zároveň nutí při montáži různých staveb přemýšlet.
Radek Z.
28.5.2009
Ověřený nákup
Skvělá hračka pro malé kunstruktéry, jen mne docela zklamal návod. Zdá se mi málo propracovaný na detaily, člověk musí chvilkama přemýšlet, podotýkám, dospělý člověk, jak věc sestrojit a za další, jsou v manuálu rozdíly v barvách. V manuálu je díl zobrazený jinou barvou než je barva skutečná v setu, což si myslím, že je pro dítě docela matoucí.
Jana M.
29.12.2007
Ověřený nákup
S výrobkem jsme spokojeni.Dobrá kvalita a dostačující obsah.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.12.2007
Ověřený nákup
Koupila jsem tuto stavebnici svému 8-letému synovi, protože si pamatuji jak jsme si s ní jako děi strašně moc vyhráli a udělala jsem dobře.. zaujala i mého syna a je neuvěřitelné kolik věcí si sny nejen podle návodů ale i podle svojí fantazie z ní vyrobí. Super