Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 977490

GRAEF D 1000

GRAEF D 1000

Diamantový brousič řezných kotoučů Graef D 1000 je určený na broušení hladkých kotoučů, jimiž po nabroušení přeříznete list papíru bez zadrhávání a zubů. Stačí ho umístit na elektrický kráječ do držáku na potraviny a podle návodu naostřit. Celý popis
1 110 Kč
Zboží od: MALL
1 110 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

25.4.2024 na výdejním místě
25.4.2024 na vaší adrese

Popis

Diamantový broušič řezných kotoučů

Diamanty se kupují pro ženy a také pro jejich elektrické kráječe. Jedním takovým je i tento diamantový brusič, který brousí hladké kotouče. Po nabroušení přeřízne i list papíru bez zadrhávání zubů.

Časté otázky

Na jaké typy potravin se používají jednotlivé typy řezných kotoučů

Ozubený řezný kotouč je ideální pro většinu druhů chleba (a to i s tvrdou kůrkou), sýr, studené nářezy, zeleninu a ovoce.

Hladké jsou určené na krájení velmi tenkých plátků výše uvedených potravin, zejména na velmi tenké plátky šunky nebo carpaccia.

Můj kráječ je vybavený bezpečnostním automatickým vypínacím zařízením. Spínač na kráječi ale nefunguje.

V tomto případě je možné, že je zapnutá dětská pojistka (v dolní části, po pravé straně). Vytáhněte zamykací mechanismus ven a znovu stiskněte spínač.

Po vyčištění kráječe se nůž otáčí pomalu, téměř se zastaví. Co s tím mám dělat?

Po vyčištění namažte vazelínou všechny důležité části, zejména stírací kroužek, nůž, převodové kolečko, šrouby nože. Podrobné informace najdete v návodu k obsluze.

Co znamená držák GENIO

GENIO je držák krájených potravin vyvinutý speciálně firmou GRAEF. Nastavitelná opěrka se průběžně přizpůsobuje velikosti a váze jednotlivých krájených potravin a zajišťuje tak optimální polohu pro krájení. Dodatečné upevnění krájené potraviny, jako je tomu u jiných kráječů, tak odpadá. Držák GENIO tak v plné míře zajišťuje, že žádný tvar krájené potraviny nesklouzne nebo se neodvalí pryč. Nezáleží přitom na tom, co krájíte – i malé kousky zeleniny nebo hub tak nakrájíte naprosto perfektně.