Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 770438

Lamart LTDSD6 tlakový hrnec 6l Pression - rozbaleno

Lamart LTDSD6 tlakový hrnec 6l Pression - rozbaleno

6-ti litrový tlakový hrnec Pression od značky LAMART , který je vyroben z prvotřídní nerezavějící ocelli 18/10 a velmi odolného platu si jistě zamilujete pro praktičnost a rychlost vaření. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 565 Kč

Rozbaleno

Zboží od: MALL
Zboží je v bezchybné kvalitě, s kompletním příslušenstvím a plnou zárukou. Může mít poškozený nebo náhradní obal.
1 565 Kč

Popis

Tlakový hrnec 5l Pression od značky LAMART

  • objem: 6l
  • materiál: nerez 18/10
  • barva: černá, nerezová
  • snadná manipulace, otevření víka pouze jednou rukou
  • využitím regulace tlaku lze připravit velmi šetrně, rychle a chutně jakýkoli pokrm
  • masivní sendvičové dno
  • zdravé a rychlé vaření
  • indikátor tlaku
  • bezpečnostní ventil
  • pojistka proti přetlaku
  • masivní držadla pro snadnou manipulaci
  • sendvičové dno
  • pro všechny typy sporáků, včetně indukce
  • snadná manipulace, údržba a čištění
  • rozměry: 34 × 23,5 × 23cm

Vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukce.

Indukce: Nádobí pro indukci nemusí být speciální, potřebuje mít jen feromagnetické dno, protože pod sklokeramickou deskou je indukční měděná cívka a v ní vytváří vysokofrekvenční proud magnetické střídavé pole. Tak se rozkmitají molekuly kovu ve feromagnetickém dnu nádoby, to se zahřívá a od něj pak připravovaný pokrm. Indukční nádobí velmi dobře poznáte. Na jeho dně zespodu najdete grafický symbol cívky – několik vlnovek nad sebou, případně slovní označení Induction.

– Při vaření se šetří energie díky kratšímu ohřevu, ale také tím, že se varná zóna přizpůsobí velikosti nádobí, zahřívá se pouze dno. Indukce má tak více než 90 % účinnost, zatímco varné zóny sklokeramiky přibližně 60 % a plynu 50 %.

– Indukce má velikou výhodu v tom, že po sejmutí nádobí plotýnka končí ihned s ohřevem, není třeba manuální vypnutí. Cívka pod deskou prostě potřebuje „partnera“ pro elektromagnetickou indukci.

Sklokeramická deska: je rovněž úspora elektrické energie. Desky se rozdělují do několika stupňů, od běžných přes desky s high-light zónou až po desky s indukčním ohřevem. High-light je zóna na sklokeramické desce, kde dochází k velmi rychlému ohřevu. Zkrátí se doba vaření a rychleji reaguje na změnu teploty. Nejvhodnější nádobí pro tento druh vaření je nádobí se silným zabroušeným dnem. Může být z nerezu, smaltované i skleněné. Nedoporučuje se nádobí hliníkové, pro jeho negativní vlastnosti, jako je rychlý a tím pádem nestejnoměrný ohřev, deska se musí kvůli skvrnám častěji čistit.

Nechejte se dále inspirovat z naší nabídky: