Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Typ nože
Barva
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaBerndorf-Sandrik
Luxusní nůž z damaškové oceli.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Zelený univerzální nůž, ostří o celkové délce 13cm je v první polovině zoubková pilka.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Nůž na chléb má dlouhou, silnou, vroubkovanou čepel. Snadno prořízne tvrdou chlebovou kůrku. Krájet s ním můžete chléb, pečivo, croissanty bez zbytečných drobků. Řada Profi-Line se pyšní čepelí, jež je zakalená na tvrdost 55 Rockwell.
můžete mít 21.4.
Nůž na zeleninu Berndorf-Sandrik má krátkou, elastickou čepel a padne velmi dobře do ruky. Řada Profi-Line se pyšní čepelí, jež je zakalená na tvrdost 55 Rockwell. Nože na zeleninu se hodí k očištění a přípravě zeleniny, hub a salátů.
můžete mít 21.4.
Nerezová vidlice na maso od luxusní značky Berndorf-Sandrik je rozhodně kvalitním výrobkem který by měl být ve vaší kuchyni. Vidlice má nerezovou čepel dlouho dvacet centimetrů.
můžete mít 21.4.
Nůž Santoku je určen pro milovníky asijské kuchyně. Tvar nože Santoku je odvozený od tvarů japonských nožů. Santoku si hravě poradí s krájením a sekáním masa, ryb a zeleniny. Řada Profi-Line se pyšní čepelí, jež je zakalená na tvrdost 55 Rockwell.
můžete mít 21.4.
Kuchyňský sekáček profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Luxusní nůž z damascénské oceli.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Kuchařsky nůž se neztratí v žádné kuchyni. Hřbet a břit jsou lehce prohnuté a zužují se do špičky, díky tomu má opravdu všestranné využití. Jsou nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře.
můžete mít 21.4.
Kuchyňský nůž profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Kuchyňský nůž profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2.
můžete mít 24.4. - 25.4.
Kuchyňský nůž profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2.
můžete mít 24.4. - 25.4.