Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Délka čepele
Typ nože
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaBerndorf-Sandrik
Luxusní nůž z damaškové oceli.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Zelený univerzální nůž, ostří o celkové délce 13cm je v první polovině zoubková pilka.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Nůž na chléb má dlouhou, silnou, vroubkovanou čepel. Snadno prořízne tvrdou chlebovou kůrku. Krájet s ním můžete chléb, pečivo, croissanty bez zbytečných drobků. Řada Profi-Line se pyšní čepelí, jež je zakalená na tvrdost 55 Rockwell.
můžete mít ZÍTRA
Nůž na zeleninu Berndorf-Sandrik má krátkou, elastickou čepel a padne velmi dobře do ruky. Řada Profi-Line se pyšní čepelí, jež je zakalená na tvrdost 55 Rockwell. Nože na zeleninu se hodí k očištění a přípravě zeleniny, hub a salátů.
můžete mít ZÍTRA
Kuchyňský sekáček profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Nerezová vidlice na maso od luxusní značky Berndorf-Sandrik je rozhodně kvalitním výrobkem který by měl být ve vaší kuchyni. Vidlice má nerezovou čepel dlouho dvacet centimetrů.
můžete mít ZÍTRA
Luxusní nůž z damascénské oceli.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Kuchařsky nůž se neztratí v žádné kuchyni. Hřbet a břit jsou lehce prohnuté a zužují se do špičky, díky tomu má opravdu všestranné využití. Jsou nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře.
můžete mít ZÍTRA
Kuchyňský nůž profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Kuchyňský nůž profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Kuchyňský nůž profesionální kvality z nerezové oceli tvrdosti HCR55+/-2.
můžete mít 30.4. - 2.5.
Profi-Line nůž na lososa/šunku 28cm od Berndorf – Sandrik.
můžete mít 30.4. - 2.5.