Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2852044

Tefal Simply Clean pánev wok 28 cm B5671953

Tefal Simply Clean pánev wok 28 cm B5671953

Pánev wok Tefal Simply Clean 28 cm B5671953 s nepřilnavým povrchem Titanium je skvělým pomocníkem pro chutnou přípravu masa, zeleniny, tofu a dalších potravin. Indikátor teploty Thermo-Signal změní barvu a vy tak poznáte, že je pánev optimálně nahřátá pro nejlepší výsledky při vaření. Povrch pánve je 100% bezpečný a nepřilnavý. Pánev Simply Clean je kompatibilní se všemi druhy sporáků kromě indukce. Celý popis
Ušetříte 150 Kč 699 Kč
549 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 150 Kč 699 Kč
549 Kč
S novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Ladislava D.
29.12.2021
Ověřený nákup
šikovná
Stanislav A.
5.7.2022
Ověřený nákup
Zatím jsem neměl možnost tento výrobek vyzkoušet. Byl jako dárek k objednávce.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.6.2022
Ověřený nákup
Fajne veľky...
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.5.2022
Heureka recenze
Kvalitní zboží Za rozumné peníze Nepřilnavý povrch, snadno se udržuje
Iveta D.
29.1.2022
Ověřený nákup
Pánev zkroucená, nešla ani uzavřít poklicí. Vrátila jsem a zakoupila stejnou jinde a byla ještě horší. Nedoporučuji, vyhozené peníze.
Jaromír Č.
5.1.2022
Ověřený nákup
super
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2022
Ověřený nákup
Skvělá, velká, nic se nelepí, nepoužívejte kov, jednoduché mytí
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.12.2021
Ověřený nákup
Za tú cenu o.k. kalita
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.11.2021
Heureka recenze
dobrá kvalita za dobrou cenu zakoupeno pro malé využití
JARMILA D.
8.9.2021
Ověřený nákup
Dárek k narozeninám...Dcera je vyznavačkou rychlých zdravých jídel...Zelenina osmažená na kapce oleje s kuřecím masíčkem, rýží nebo bramborami apod. Vždycky brblala, že normální pánve nespolupracují, a lítá jídlo po sporáku. Čili tato pánev znamená klid v rodině, kuchyni i na sporáku a spokojený teeneger...co si může rodič přát víc ?
Patrícia S.
6.8.2021
Ověřený nákup
Kvalitna panvica,neprilnavy povrch ma aj z vonkajsej strany,takze sa lahko udrziava cista. Prakticky pomocnik do kuchyne