Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 479474

Tescoma Pánev i-PREMIUM průměr 26 cm (602026)

Tescoma Pánev i-PREMIUM průměr 26 cm (602026)

Vynikající pánev i-PREMIUM o průměru 26 cm v černo-stříbrném designu, se kterou bude vaření opravdovou hračkou. Tato pánev se řadí mezi masivní pánve s indukčním dnem z nerezavějící oceli a vysoce odolným antiadhezním povlakem vhodným i pro kovové kuchyňské nářadí. Celý popis
Produkt se již neprodává
870 Kč
Zboží od: MALL
870 Kč

Popis

Pánev je opatřena ergonomickou rukojetí z odolného plastu a nerezavějící oceli. Určeno pro všechny typy sporáků – elektrické, plynové, sklokeramické a indukční, vhodné do myčky. 5 roků záruka.

  • průměr pánve 26 cm, průměr dna 21 cm
  • dno z nerezavějící oceli pro rovnoměrnou distribuci tepla
  • možno používat kovové kuchyňské nářadí
  • ergonomická rukojeť

5 let záruka.

Vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčního.

Indukce: Nádobí pro indukci nemusí být speciální, potřebuje mít jen feromagnetické dno, protože pod sklokeramickou deskou je indukční měděná cívka a v ní vytváří vysokofrekvenční proud magnetické střídavé pole. Tak se rozkmitají molekuly kovu ve feromagnetickém dnu nádoby, to se zahřívá a od něj pak připravovaný pokrm. Indukční nádobí velmi dobře poznáte. Na jeho dně zespodu najdete grafický symbol cívky – několik vlnovek nad sebou, případně slovní označení Induction.

– Při vaření se šetří energie díky kratšímu ohřevu, ale také tím, že se varná zóna přizpůsobí velikosti nádobí, zahřívá se pouze dno. Indukce má tak více než 90 % účinnost, zatímco varné zóny sklokeramiky přibližně 60 % a plynu 50 %.

– Indukce má velikou výhodu v tom, že po sejmutí nádobí plotýnka končí ihned s ohřevem, není třeba manuální vypnutí. Cívka pod deskou prostě potřebuje „partnera“ pro elektromagnetickou indukci.

Používání hrnců a pánví na indukčních sporácích

Sklokeramická deska: je rovněž úspora elektrické energie. Desky se rozdělují do několika stupňů, od běžných přes desky s high-light zónou až po desky s indukčním ohřevem. High-light je zóna na sklokeramické desce, kde dochází k velmi rychlému ohřevu. Zkrátí se doba vaření a rychleji reaguje na změnu teploty. Nejvhodnější nádobí pro tento druh vaření je nádobí se silným zabroušeným dnem. Může být z nerezu, smaltované i skleněné.

Video

Tescoma Pánev i-PREMIUM

K pánvi dále doporučujeme: