Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 467617

Tescoma Pánev PRESTO průměr 26 cm (594026)

Tescoma Pánev PRESTO průměr 26 cm (594026)

Elegantní kuchyňská pánev Presto s průměrem 26 cm pro pohodlnou přípravu pokrmů. Toto kuchyňské nádobí je určeno pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním teflonovým povlakem proti připalování. Je vyrobena z hliníku, má ergonomickou rukojeť z tvrzeného plastu. Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky. Lze jej bez problémů mýt v myčce. Celý popis
Produkt se již neprodává
419 Kč
Zboží od: MALL
419 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
Jiní prodejci
S novou kartou za

Popis

<h2 style="text-align: center – vyrobené z hliníku potaženého teflonem
- průměr 26 cm, průměr dna 18,5 cm
- vhodné pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky
- ergonomická rukojeť
- lze mýt v myčce
- 3 roky záruka

Sklokeramická deska: je úspora elektrické energie. Desky se rozdělují do několika stupňů, od běžných přes desky s high-light zónou až po desky s indukčním ohřevem. High-light je zóna na sklokeramické desce, kde dochází k velmi rychlému ohřevu. Zkrátí se doba vaření a rychleji reaguje na změnu teploty. Nejvhodnější nádobí pro tento druh vaření je nádobí se silným zabroušeným dnem. Může být z nerezu, smaltované i skleněné.

Teflon Teflon (zkratka PTFE) nám usnadňuje život v mnoha směrech – jak při vaření při používání pánví s teflonovým povrchem, stolování při servírování na stůl s teflonovým ubrusem tak například při horských túrách, kdy na sobě máme funkční oblečení s vrstvou teflonu, který zajišťuje vodoodpudivost materiálu.

Nechejte se dále inspirovat z naší nabídky: