Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 467657

Tescoma Pánev Wok CANTON průměr 30 cm (607030)

Tescoma Pánev Wok CANTON průměr 30 cm (607030)

Kvalitní ocelový wok Canton o průměru 30 cm, který je jako stvořený pro experimentování ve vaší kuchyni. Vykouzlete si exotické pochoutky a ohromte vaše přátele vaším kuchařským umem! Wok je vhodný i na indukci, což z něj dělá moderní a praktické nádobí. Celý popis
579 Kč
Zboží od: MALL
579 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Již dnes na výdejním místě
22.4.2024 na vaší adrese

Popis

<h2 style="text-align: centerWok pro přípravu asijských i ostatních pokrmů. Vyroben z kvalitní oceli. Opatřen antiadhezním povlakem proti připalování. Rukojeť z odolného plastu nepálí. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Vhodné do myčky.

  • ocelové provedení pánve
  • plastová rukojeť
  • stylová černá barva
  • průměr dna pánve 14 cm
  • 3 roky záruka

Vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčního.

Indukce: Nádobí pro indukci nemusí být speciální, potřebuje mít jen feromagnetické dno, protože pod sklokeramickou deskou je indukční měděná cívka a v ní vytváří vysokofrekvenční proud magnetické střídavé pole. Tak se rozkmitají molekuly kovu ve feromagnetickém dnu nádoby, to se zahřívá a od něj pak připravovaný pokrm. Indukční nádobí velmi dobře poznáte. Na jeho dně zespodu najdete grafický symbol cívky – několik vlnovek nad sebou, případně slovní označení Induction.

– Při vaření se šetří energie díky kratšímu ohřevu, ale také tím, že se varná zóna přizpůsobí velikosti nádobí, zahřívá se pouze dno. Indukce má tak více než 90 % účinnost, zatímco varné zóny sklokeramiky přibližně 60 % a plynu 50 %.

– Indukce má velikou výhodu v tom, že po sejmutí nádobí plotýnka končí ihned s ohřevem, není třeba manuální vypnutí. Cívka pod deskou prostě potřebuje „partnera“ pro elektromagnetickou indukci.

Používání hrnců a pánví na indukčních sporácích

Sklokeramická deska: je rovněž úspora elektrické energie. Desky se rozdělují do několika stupňů, od běžných přes desky s high-light zónou až po desky s indukčním ohřevem. High-light je zóna na sklokeramické desce, kde dochází k velmi rychlému ohřevu. Zkrátí se doba vaření a rychleji reaguje na změnu teploty. Nejvhodnější nádobí pro tento druh vaření je nádobí se silným zabroušeným dnem. Může být z nerezu, smaltované i skleněné.

Nechejte se dále inspirovat z naší nabídky: