Panasonic TX-24GS350E

A+

Panasonic TX-24GS350E

Tento televizor získal certifikaci od poskytovatele České Radiokomunikace a.s. a je tak otestován pro příjem nového DVB-T2 (H.265/HEVC) vysílání v ČR.

Doprava zdarma
LED televize s úhlopříčkou displeje 60 cm (24 ") a rozlišením obrazu HD Ready (1366 × 768). Digitální tuner DVB-T/T2 (HEVC)/C/S/S2, internetový prohlížeč, WiFi, přehrávání souborů z USB, HbbTV. Rozhraní: 2× HDMI, VGA, USB, LAN, kompozitní video a audio vstup, sluchátkový výstup, koaxiální audio výstup. Další funkce: hotelový režim, nízká spotřeba, 5 W zvukový výkon. Celý popis
4 990 Kč
4 790 Kč
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
26.1.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1394297

Tento televizor získal certifikaci od poskytovatele České Radiokomunikace a.s. a je tak otestován pro příjem nového DVB-T2 (H.265/HEVC) vysílání v ČR.

Hodnocení (48)

90 %
537 x
46 x
31 x
20 x
14 x

Recenze (15)

Všechny recenze
Autor si přál zůstat v anonymitě
Kvalitní čeština.
František K.
Dobrá tv
Slabší WiFi

Hodnocení (48)

90 %
537 x
46 x
31 x
20 x
14 x

Recenze (15)

Autor si přál zůstat v anonymitě
27.10.2020
Heureka recenze
Kvalitní čeština.
František K.
25.9.2020
Ověřený nákup
Dobrá tv
Slabší WiFi
Erich K.
8.8.2020
Ověřený nákup
Krásne farby,maličký super smart TV
Jan P.
10.6.2020
Ověřený nákup
Koupeno jako druhý televizor do kuchyně, kde velikost je dostačující, obraz velmi pěkný, instalace a ovládání (za mě OK).
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.5.2020
Heureka recenze
Kupoval jsem jí jako druhou telku do kuchyně. Pro mě velice vyhovuje jak velikosti tak ovládáním. Obraz a zvuk je kvalitní. Ovládač přehledný a srozumitelný na ovládání Rychlá montáž na stojan-pouhé z…
Ondřej F.
22.2.2020
Ověřený nákup
spokojenost ...
Olga B.
21.2.2020
Ověřený nákup
Jsem naprosto spokojena. Mam ji v kuchyni a plné vyhovuje mým představám
Zdeňka G.
4.1.2020
Ověřený nákup
Část objednávky přišla ihned, ale druhá část, která měla být jako vánoční dárek nedorazila. Termín byl posouvaný, až na na druhý telefonický dotaz jsem se dozvěděla, že neví kde zásilka je a do vánoc to nestihnou. Z jednání jsem velice znechucena.
Marie V.
21.12.2019
Ověřený nákup
Výborně funguje a velice rychlé dodání,doporučuji všem.
Karel K.
13.12.2019
Ověřený nákup
Televize splnila mé očekávání k výrobku nemám žádnou připomínku.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.12.2019
Heureka recenze
Snad to bude umět dbvt2 Dostatečně velký ovladač
vasyl k.
1.12.2019
Ověřený nákup
Dobrý den. Dneska začala blikat kontrolka a nezapina se
Pavel N.
26.11.2019
Ověřený nákup
příznivá cena/ kvalita
Michal H.
26.11.2019
Ověřený nákup
Na to, jak je televize laciná, je až neuvěřitelně dobře vybavená. Používáme ji v kuchyni a k tomu účelu má i výborný obraz, rozhodně doporučuji.
Stanislav Z.
11.11.2019
Ověřený nákup
Dle představ